Nnywellness.com

Hvordan endre en dieselfilter på en 1995 Ford F-150


Hvordan endre en dieselfilter på en 1995 Ford F-150

Endre din dieselfilter, som endrer olje, er viktig å holde bilen i god stand. En dieselfilter er et ganske billig produkt som kanskje bare koste deg $15, men erstatte den regelmessig kan spare deg fra kostbare motor reparasjoner. Dieselfilter holder drivstoffsystemet rent, som beskytter drivstoff injektorer og motoren. Når drivstoffilteret blir tilstoppet, må du erstatte den med en ny.

Instruksjoner

• Park din Ford F-150 i et trygt område. Kontroller at området du er på nivå bakken. Åpne panseret på bilen. Koble drivstoffpumpe stafett fra distribusjon nettdel, som ligger ved siden av batteri bolig enheten. Start motoren og la din Ford F-150 til inaktiv før den stalls. Slå av tenningsbryteren til "OFF" posisjon. Koble negative batterikabelen.

• Gjennomgå under din Ford F-150 fra førerens side. Se etter dieselfilter bare under sengen området av kjøretøyet. Dieselfilter er montert på chassis rett foran drivstofftanken. Identifisere dieselfilter som en svart eller sølv sylindrisk beholder om lag tre inches i diameter.

• Fjerne dieselfilter ved frakobling drivstoff linje retainer klips som festes til dieselfilter til gassledningen. Festet i begge ender av drivstoffilteret i er rask-kontakt koplinger. Koble dette også og bare trekke brennstoffledningen fra drivstoffilteret i drivstofftanken. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne to bolt nøtter som sikrer dieselfilter til kabinettet. Avsette drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Erstatte den gamle dieselfilter med en ny. Sikre dieselfilter til kabinettet med to skruene du fjernet. Fest brenselet linjen til drivstoffilteret ved å trykke det på plass. Koble den rask-kontakt koplinger i begge ender av drivstoffilteret i drivstofftanken. Fest holderen klippene over dieselfilter og drivstoff linje.

• Erstatte drivstoffpumpe stafett med nettdel for distribusjon. Også fest negative batterikabelen til batteriet.

Tips og advarsler

  • Alltid slitasje bruk hansker og beskyttende øye når du utfører vedlikehold på bilen din.