Nnywellness.com

Hvordan bytte batteriet i en andre generasjon iPod Touch


Hvordan bytte batteriet i en andre generasjon iPod Touch

Andre generasjon iPod touch er kjent for å ha problemer med batterier holder strømmen. Men Apple gjør ikke det enkelt å bytte batteriet. Når iPod er utenfor garantiperioden, blir erstatte batteriet problemet. Skifte ut batteriet krever tålmodighet og verktøy for å fjerne baksiden av iPod. Ta deg tid skifte batteri for å unngå skade iPod.

Instruksjoner

• Bruk en skarp verktøyet for å begynne å fjerne og løsne LCD-skjermen på baksiden av iPod. En skarp skalpell eller liten flathead skrutrekker fungerer. Forsiktig inn den skarpe kanten sidene av LCD-skjermen. Skyv verktøyet rundt kantene på LCD-skjermen. Fortsette prosessen rundt sidene av LCD-skjermen til skjermen kommer gratis. Du må gå rundt iPod et par ganger før utgivelser. Tålmodighet vil være din venn i denne prosessen.

• Trekk skjermen dekker gratis fra iPod casing. Se til øvre høyre hjørne og fjerner kabelen holder skjermen dekker på plass.

• Ta liten stjerneskrutrekker og skru ut skruen i øvre venstre hjørne.

• Forsiktig bruk verktøyet for å fjerne LCD-skjermen. LCD-skjermen er er ikke skrudd ned men holdt nede med tape og festet øverst på iPod med en sløyfe kabel. Du må trekke skjermen ut og bruk litt kraft til bunnen av skjermen og trekke det fra tape holder den på plass. Når løftet ut, snu den mot toppen. Du kan la skjermen koblet til båndkabelen.

• Fjern de syv skruene som holder batteriet på plass. Bruk nysgjerrige verktøyet å forsiktig lirke opp metallplaten. Platen er fortsatt avklipt inne og må du bruke verktøyet til å løfte platen. Når du fjerner platen, hekte LCD-skjermen fra båndkabelen og legger den forsiktig på tabellen.

• Løsner på teipen som holder batteriet på plass. Løfte batteriet ut av sted og sette inn det nye batteriet. Nytt batteri bør komme med to teipen. Løsner papiret før du setter inn batteriet så batteriet vil holde seg på plass.

• Reversere trinnene for å sette iPod touch sammen.