Nnywellness.com

Hvordan åpne en skarp LCD-fjernkontroll


Fjernkontrollen skarp LCD er utsatt for støv og andre forurensninger får inne i saken, forårsaker knappene å feste. Sharp's LCD fjernkontrollen må demonteres for å rengjøre innsiden av saken som de elektroniske komponentene. Prosedyren krever bruk av felles husholdning verktøy og vil ikke skade på fjernkontrollen drift evner på noen måte.

Instruksjoner

• Holde skarp LCD fjernkontroll med den tilbake vendt oppover. Fjern skuffen batteridekselet på baksiden med fingrene. Fjerne batteriene. Snu fjernkontrollen.

• Plass ekstern høyre side opp på et bord. Plass tuppen av en flat kanter gullsmedens skrutrekker i mellom øvre og nedre saken på øvre venstre hjørne. Trykk spissen ned lengden på fjernkontrollen til du når bunnen.

• Trykk spissen nederst på fjernkontrollen til høyre. Trykk spissen opp på siden av fjernkontrollen til øvre høyre hjørne. Trykk spissen på fjernkontrollen til øvre venstre.

• Dra den øvre kassen av små med fingrene. Snu den øvre kassen. Fjerne nøkkel membran puten fra innsiden av den øvre kassen.

• Fjern skruene fra kretskortet inne bunnen saken med Phillips gullsmeden og skrutrekker. Trekk kretskortet mot deg slik at topp-montert IR emitter fjerner sporet på toppen av nedre saken. Trekk kretskortet ut av bunnen saken.