Nnywellness.com

Hvordan få min samtaleloggen for mobilen min AT&T


Hvordan få min samtaleloggen for mobilen min AT&T

De fleste mobiltelefoner vil bare cache en kort historie av samtaler med enheten. Hvis du gjør eller mottar ringer ofte, betyr det at et ulagret nummer kan forsvinne i løpet av timer. I tillegg kan det være nyttig å ha et referansepunkt for å finne ut hvor alle dine rollover minutter gikk forrige måned. Du kan bli overrasket over å vite at AT & T holder oversikt over hver samtale med telefonen. Denne informasjonen er tilgjengelig gjennom kontoinformasjonen på selskapets hjemmeside.

Instruksjoner

• Besøk AT & TS hjemmeside (se ressurser). Angi trådløse nummer og passord i feltene under overskriften "Administrer min konto". Klikk "Go." Hvis du ikke har registrert online kontoadministrasjon, klikk på "Registrer" linken og følg instruksjonene for å få tilgang til kontoen og faktureringsinformasjon.

• Finn "Bill & betalinger"-menyen på siden kontoopplysninger. Klikk koblingen "Vis Full Bill" for å åpne stykklisten som en PDF-fil i et nytt vindu.

• Bla gjennom din e-fram "Ring detalj"-listen. Bla gjennom listen for å se nøyaktig tid og dato for hver innkommende og utgående anrop og telefonen, hvor kalt eller innkommende innringerens telefonnummer, (av tjenesteleverandøren) og eventuelle tilleggsgebyrer som kan gjelde.