Nnywellness.com

Hvordan velge den beste cellen telefon og Rate Plan


Mobiltelefoner er så vanlig i dag som toppen hatter var på slutten av 1800. Fleste bære en mobiltelefon til å holde kontakten med venner og familie, og gjør forretninger. Velge en telefon og en plan forsiktig fordi leietakerne låse deg minst ett år av tjenesten.

Instruksjoner

Hvordan velge den beste cellen telefon og Rate Plan

• Vet hva du leter. Det første trinnet i å kjøpe en telefon har en klar forståelse hva du trenger telefonen for, hvor du må dekning, hvor ofte du skal bruke telefonen, hvor lenge du er villig til å forplikte seg til en kontrakt og hva slags teknologi du vil telefonen ha.

• Finne ut hvor mye du kan bruke. Knowing budsjettet er et annet viktig element når du bestemmer å kjøpe en telefon. Hvis du har minst $100 å bruke hver måned på en plan, kan du sannsynligvis øke søket smartphones og trådløs telefonene (iPhone, BlackBerry). Hvis du bare har $50 eller $60 å spare hver måned for celle-tjenesten, vil du være begrenset til nedre-tech modeller. På samme måte må du bestemme hvor mye du har råd til å bruke på minutter og tekster hver måned. Hvis du har et begrenset budsjett, søke ut planer som tilbyr ubegrenset minutter til lavere kostnader (for eksempel Cricket $50 og $60 planer).

• Forstå forskjellen mellom CDMA-nettverk og GSM-nettverket. Det CDMA-nettverket brukes av Sprint, Verizon og US Cellular har bedre amerikanske dekning enn GSM, spesielt i ikke-urbane områder. GSM-nettverket som brukes av AT & T og T-Mobile har mer global rekkevidde og lar brukerne bytte fra telefon til telefon med praktisk Sim-kort. Hvis du planlegger å bruke telefonen mer i USA, kan du velge CDMA-nettverk. Hvis du reiser mye eller bytter telefoner regelmessig, er du bedre med GSM-nettverket.

• Vet kostnadene til teknologi. Nylige fremskritt innen smartphone teknologien har resultert i alvorlig høyteknologiske telefoner. Men er teknologien relativt nytt, så det er dyrere å få. I gjennomsnitt en smarttelefon planlegge kostnader minst $20 til $30 mer en måned enn en standard cellen.

• Finne en behagelig balanse som passer ditt budsjett. Hvis du kompromisse litt på teknologi, kan du få flere minutter eller tekstmeldinger. Hvis tech-tunge telefoner er mer din stil, kutte ned på dataabonnement eller dine minutter tildeling.