Nnywellness.com

Hvordan erstatte varmeapparatet slangene i en Ford Mustang


Varmeren slangene i din Ford Mustang direkte kjølevæske fra varmeapparatet kjernen bilens interiør til å holde den varm. Disse slangene slites ned etter overdreven bruk, så du må undersøke og erstatte dem noen ganger. Sammenlignet med andre gjør det selv-reparasjon og vedlikehold arbeidsplasser, er det en lett oppgave.

Instruksjoner

• Finn varmeapparatet slangene på din Mustang. På de fleste Mustang modeller, en oppvarmet slange kjører opptil termostat bolig inntak og andre slangen går til ovnen kjernen. Måle gamle slangene før du kjøper erstatninger. Noen modeller bruker to ulike størrelse ovnen slanger.

• Slå av Mustangs motor og deretter undersøke varmeapparatet slangene for tårer og lekkasjer. Se etter grøtaktig eller skjøre gummi og utslitt klemmer. Se etter avslørende buler i slanger. Hvis din varmeapparatet slanger er hovne de kan brudd og du må erstatte dem umiddelbart.

• Eliminere kjølevæske i radiatoren ved å løsne radiator petcock. Tappe det helt før du tar av gamle varmtvannsberedere slangene. Holde en bøtte under å fange noen søl og deretter forsegle overskytende i en lukket beholder.

• Ta av klemmer som kobler slangene til varmerørene. Bruk en oppvarmet slange fjerning enhet, en skrutrekker eller tang til dette. Bruk et barberblad for å slit gamle slangen fra slutten til like over varmeapparatet røret. Deretter slå eller trekke Mustang slangene for å løsne og fjerne dem.

• Bruk en pakning sealer for å forsegle pakninger. Kontroller at klemme beslag er rene og deretter legge ved de nye Varmeapparat slangene ved å skyve klemme over til slutten av slangen.

• Hell kjølevæske i radiatoren og opprettholde et nivå mellom full og lavt til alle tider for å sikre at kjølesystemet har nok væske til å oppbevare den running riktig.

• Slå av motoren og se etter lekkasjer under bilen og oppvarmet slange tilkoblinger. Hvis du ikke ser noen, kontroller kjølevæskenivået, erstatte reservoaret lokket og lukke panseret på din Mustang.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid slanger når motoren er av og varmesystemet avkjølt å ta.