Nnywellness.com

Krymping verktøy for koaksial


Krymping verktøy for koaksial

Koaksial kabler er svært vanlig i bolig- og kommersielle strukturer. Bærer bredbånd Internett, satellitt- og kabel-TV-signaler, kan koaksialkabel også være den viktigste enkelt lavspent kabler typen. Verktøyene som trengs for å kutte, stripe og crimp disse kablene og kontaktene er spesifikke for tas og er absolutt nødvendig for å sikre riktig ytelse og langsiktige kabel stabilitet. Disse verktøyene representerer en god investering for profesjonell installer eller ivrig gjør-det-yourselfer.

Wire Cutters

Et par gode kniver er avgjørende for å gjøre ren, rett kutt. Innsiden av koaksial kontakten må sitte flush med plast dielektrikum. I tillegg må skjold rundt dielektrisk og senter dirigent ikke være knust fra en kjedelig eller upassende skjærende verktøy, for eksempel saks. Et par gode opprettholder en skarp kant som motstår sløver fra kontakt med kobber og aluminium finnes i kablene.

Koaksial Strip verktøyet

Disse verktøyet omgir koaksialkabel, ca 1 tommers fra slutten av kabelen. Bladet inni verktøyet forblir i konstant kontakt med den ytre jakken av kabelen, scoring jakken uten å skade de interne komponentene. Verktøyet er festet rundt kabelen, så spunnet med en finger eller tommelen rundt ledningen til den spinner gratis. Installasjonsprogrammet deretter trekker bare tilbake på verktøyet mens det fremdeles driver, fjerne uønskede ytre isolasjon.

Komprimeringsverktøy Crimp

Komprimering fittings foretrekkes blant mest profesjonelle installatører. Iboende vanntett egenskapene for komprimering fittings gir seg færre serviceanrop fra fuktighet inntrenging. I tillegg har kontakten strammere generelt til koaksialkabelen. De to komponentene av kontakten, en plast foring og metall hoveddelen, settes vannrett inn i verktøyet. Installasjonsprogrammet så klemmer bare håndtakene til de to kontakt komponentene snapper sammen.

Ratchet Crimpers

Disse crimpers har en rekke Sekskantet åpninger på kjever, designet for å huse en rekke koaksiale kabelene diameter. Innredning med disse crimpers er billigere, både pris og kvalitet, og tilbyr ingen garanti mot vann eller andre forurensninger. Kragen ved montering hviler i passende størrelse hex åpningen. Installasjonsprogrammet deretter presser verktøyet, engasjerende i ratchet. Koblingen er crimped med riktig mengde kraft når de ratcheting stopper.