Nnywellness.com

Hvor å sjekk for en dårlig CV-felles


Hvor å sjekk for en dårlig CV-felles

Konstante hastighetsledd og CV skjøter, gir større glatthet enn universalledd i drivlinjer kjøretøyene. I motsetning til universalledd, kan CV skjøter løse drivakselen dreiemoment gjennom ulike vinkler på endene av deres sjakter. De er derfor foretrukket for foran hjulet stasjonen kjøretøy hvor hjulene som drive bilen er også de som slår venstre og høyre for å styre den. CV skjøter er mer komplisert, skjønt, så de bære og mislykkes over tid. Dette er hvor å sjekk for en dårlig CV felles.

Instruksjoner

• Lytt mens du kjører. Sykliske klikke, rasping eller knirkende lyder som synes å bli synkronisert med rotasjonen av hjulene, spesielt ved lave hastigheter, kan indikere en slitt eller skadet CV felles. Drivlinje vibrasjoner i hastigheter kan også være et tegn på slitte CV skjøter.

• Slå hjulene venstre og høyre. Høre lyden endre eller forhøye som du slår rattet mens du kjører sakte kan hjelpe deg med å isolere en dårlig CV felles. En god måte å gjøre denne testen er i en tom parkeringsplass ved siden av en stor bygning med førerens vindu åpen. Bygningen vil forsterke og fokusere uvanlige lyder.

• Visuelt kontrollere leddene og beskyttende støvlene. Ytre CV leddene slites raskere enn de indre som deler. Dette skyldes at ytre leddene utøves langt mer kraftig som de artikulere gjennom styrevinkelen til forhjulene. Hvis du mistenker at venstre CV felles, slå hjulene helt til venstre med bilen parkert. Inspisere gummi trekkspill støvelen som beskytter felles. Hvis det er delt eller tungt sprakk, mislykkes felles snart mangel på fett eller forurensning med skitt og vann. At minst at en felles må byttes. Hvis du vil kontrollere høyre felles, slå hjulene helt til høyre for å få støvelen.

Bruk jack står å hindre skade eller skade
Se manuelt sjakter. Selv om støvlene er i god stand, kan det fortsatt være en slitt felles innenfor. Heise bilen på en heis, eller jack hjulet av bakken. Plass kontakten under den nederste hjuloppheng arm for å opprettholde stasjonen vinkelen. Fjerne hjulet bruk jack står for sikkerhet. Forstå akselen ved leddet og prøve å riste. En dårlig felles klikker eller vil det være løshet i den.

• Få en andre og tredje mening. Hvis det er fortsatt tvil etter disse kontrollene, må minst to butikker sjekk CV leddene. Ikke identifisere hvilken som du tror. Hvis det er virkelig en CV felles problem, vil butikkene uavhengig enig som en det er.

Tips og advarsler

  • Hvis bilen har en dårlig CV felles, er sjansene motsatt side nærmer seg utskifting for.
  • Hvis leddene trenger erstatning, har forstillingen sjekkes; Det er noen arbeidskraft besparelser mulig hvis ytterligere erstatning er nødvendig.
  • Hvis søke profesjonell hjelp, alltid sammenligne resultatene med mindre du har en historie med din mekaniker.
  • Alltid bruk jack står når jacking bil for å forebygge skade og skade.