Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Samsung DVD P1500


Hvor å låse opp en Samsung DVD P1500

Samsung BD-P1500 spilleren, noen ganger referert til som Samsung DVD-P1500, er en Blu-rokke skiven og DVD-spiller. Vanligvis spilleren vil "Lås," nekter å spille en plate, hvis platen ikke er kompatibel med spilleren - har et kompatibelt format eller regionkode - eller et foreldrekontroll vurderinger level tall høyere enn foreldrelåsnivået innstillingene. I tillegg kan bruker feil og spiller feil avbryte avspilling samt låse plateskuffen.

Instruksjoner

Generelle låsing problemer

• Sjekk format og område koden for platen på omslaget mot etikettene på spilleren hvis din BD-P1500 vil ikke spille en plate og problemet fremgår ikke relatert å det foreldrelåsnivået. Hvis platen format eller område koden er ikke kompatibel med din BD-P1500, trykk på "Åpne/Lukk"-knappen på fjernkontrollen for å åpne plateskuffen, ta ut platen, putte den i sin sak og sett det til side. Sette inn og spille en kompatibel plate.

• Åpne plateskuffen på din BD-P1500, hvis format og område koden er kompatibel, og kontroller at etikettsiden vender opp., som å sette platen opp ned kan låse spilleren. Hvis opp ned platen, nær avspillingsinformasjon skuffen og forsøk. Hvis platen ikke opp ned, når den ikke-merket siden for riper eller merker som kan forstyrre avspillingen og reparere eller rengjøre platen etter behov med platen reparasjon og rengjøringssett før reinserting det. og prøver avspilling.

• Koble spilleren for å starte den på nytt hvis du fortsatt har ikke - foreldrelåsnivået relatert avspilling-låsing problemer eller plateskuffen ikke åpnes. Vent i fem minutter. Koble spilleren, slå den på og prøve å spille platen igjen.

Foreldrelåsnivået problemer

• Angi det firesifrede passordet på skjermbildet passord og vise platen. Hvis passordet ikke virker, kan du løse ut platen ved å trykke på "Open/Close"-knappen på fjernkontrollen. Ta ut platen og Lukk plateskuffen.

• Trykk på "Menu"-knappen. Trykk pil ned-knappen, markere "Setup" og trykk "OK" eller høyrepilen.

• Merk og velg "Parental Setup" fra alternativene. Skriv inn passordet som anvist.

• Trykk "OK"-knappen eller høyre pilknapp for å markere og velge "Foreldrelåsnivået" eller "Rating nivå" fra menyen. Trykk pil opp eller ned piltastene til å velge "Off" på menyen "Foreldrelås" slå av foreldre eller velge et Vurderingsnivå høyere enn den tidligere sett på "Vurderingsnivå"-menyen. Når ferdig, trykk på "OK" for å lagre valget.

• Gå tilbake til "Main" ved å trykke på "Tilbake" eller piltastene. Trykk på "Menu"-knappen. Returnere platen til enheten og trykk på "Play"-knappen for å vise den.

Tips og advarsler

  • Hvis platen ikke har eller begrenser enkelte funksjoner, vises en sirkel med en diagonal linje som går gjennom det på skjermen. BD-P1500 er ikke låst. Dette er bare et varsel som du prøver å fullføre en handling som ikke støttes eller tilgjengelig.
  • Hvis du har glemt passordet eller enheten vil ikke gjenkjenne passordet, kan du løse ut platen. Presse frem hoppe rett pilene "(>>|)" knappen i fem sekunder. Dette bør returnere spilleren til standardinnstillingene og deaktivere den foreldrelåsnivået.
  • Hvis spilleren er "låst", kan du ringe Samsung kundestøtte for assistanse på 800-SAMSUNG (726-7864).