Nnywellness.com

TomTom 730 vs 930


TomTom 730 vs 930

GPS-systemer gjør det enklere å vite hvordan du kommer dit du skal mens du kjører. To modeller tilbys av TomTom, gå 730 og gå 930 begge utgitt i 2008, er ettermarkedet tilbehør enkelt installeres i et kjøretøy for praktisk og enkel veiledning. De to enhetene er egentlig det samme størrelsen og tilbyr svært lignende kapasiteter og.

Fysiske detaljer

GÅ 730 og gå 930 måler 3.3 inches høy og 4.7 inches bredt og 1 tomme tykk. Vekten varierer bare veldig lett med begge enhetene veier like under 8 oz. Begge enhetene tilbyr en mikrofon for handsfree-programmering, en 4,3-tommers LCD-skjerm og en SD slot for sender flere kart.

Identiske funksjoner

TomToms berøringsskjerm og flere menyer gir intuitiv navigering i systemets funksjoner, og gir større fleksibilitet og tilpasning for operasjonen. Steder av interesse, eller POI, kategorier er programmerbar og passelig, gir deg full kontroll over hvilke Vis POI på kartet. Begge enhetene gir Bluetooth connectivity og IQ sender, en funksjon som identifiserer beste ruter til målet ved å sammenligne på postet fartsgrenser.

Ekstra gå 930 funksjoner

GÅ 730 og gå 930 har nesten identiske funksjoner, men det går 930 tilbyr noen finner ikke gå 730, som kart over Europa i tillegg til USA og Canada, og en fjernkontroll. En funksjon som kalles utvidet posisjonering teknologi hjelper gå 930 opprettholder sporing for timene når enheten mister satellittsignalet, som i tunneler eller i områder med lav mottak.

Fordeler og ulemper

Nettsted CNET anmeldelser gav gå 930 "very good'' karakteren men kritisert nøyaktigheten av sin tale-funksjonen for å legge inn adresser, og bemerket at lane veiledning ikke tilbys for alle motorveier. Webområdet PC Pro roste gå 730 som mindre dyr enn gå 930 "men like dyktige.'' Funksjonen IQ sender på begge enhetene ble priset av anmeldere som et nyttig og effektiv tillegg.