Nnywellness.com

Kan jeg koble datamaskinen til stereoanlegget mitt gjennom RCA-kontakter så jeg kan få surroundlyd?


Kan jeg koble datamaskinen til stereoanlegget mitt gjennom RCA-kontakter så jeg kan få surroundlyd?

De fleste datamaskiner er ikke laget for high-end lydgjengivelse som standard. For å bøte på dette gir PC lydkort utdata som kan bli kanalisert inn i et hjemmestereoanlegg. Det er noen retningslinjer du må følge å unngå skade på datamaskinen eller høyttalere og tillate tilfredsstillende lydgjengivelse, men en enkel mann 1 / 8 tommer til mannlige RCA-kontakt er alt datamaskiner krever for å komme i gang.

Høyttaler nærhet

Dummies.com nettstedet advarsler at magnetene uskjermet høyttalere kan potensielt forårsake skade datamaskinen komponentene. Interferens kan skade skjermen av forårsaker permanent lokale skade som video vridning, inkludert fast video bøying og farge forvrengning. Hard og floppy kjører opererer med magnetiske avtrykk, noe som gjør dem spesielt utsatt for sterke høyttaler magneter. Skade lagringsenheter kan inneholde gjør dataene på stasjoner helt ubrukelig. Løsningen på disse problemene er å holde høyttalerne trygt fra datamaskinen og skjermen.

Wire måle

HowToHookItUp.com anbefaler bruk av minst en 14 gauge wire. Bruk av en høy nok wire måle for høyttalerne vil gi nok strøm til at høykvalitets lydgjengivelse. Merk at dette gjelder høyttalerkablene, ikke å ledninger som brukes mellom datamaskinen og stereo. Datamaskinens lydutgang er ikke forsterkes, og kan overføres til stereoanlegg med ledninger som brukes for hodetelefoner.

Lydkort-utgang

Hvis datamaskinen har et lydkort i stedet for innebygde lydbehandling, må den ha en lydutgangen. Hvis det er ingen kontakter rå produksjon, kan du koble gjennom høyttalere eller hodetelefoner kontaktene. Koble aktuell kontakt til høyttalere eller hodetelefoner-kontakten på lydkortet. Pass på å bruke riktig plugg. Input og output kontaktene på et lydkort ser identiske, men trekke opp en forsterker til en mikrofon eller inngangssignal kontakten kan opprette en alvorlig feedback loop som resulterer i en kraftig skrikende lyd eller en kontinuerlig nynne.

Audio IN / Aux-inngangen

Columbia ISAS nettside sier at du trenger en stereo 0,32 tommers jack til dobbel RCA-kontakt kabel. RCA-plugger koble til venstre og høyre lyd på forsterkeren, ofte merket som AUX, inn, lyd inn eller selv ekstern enhet. Forsøk ikke å koble datamaskinen til et stereoanlegg mikrofoninngang. Mikrofon inngang er designet for en svært lav spenning feed som kan bli skadet av utgangsspenning fra datamaskinen. Dette bør ikke være et problem i normal drift, men det er best å sørge for at du er tilkoblet.