Nnywellness.com

Hvordan sette opp en ny rett-mottaker


En Dish Network satellittmottaker er kjøpedyktig skaffe TV-signaler, gir det er koblet til en parabolantenne. Sette opp en andre Dish Network satellittmottaker krever både tilkobling til parabolen også som et FJERNSYNSAPPARAT; den første generelt krever ved hjelp av en tekniker mens andre kan utføres av eieren. Fremgangsmåten for å koble satelittmottaker til TV er enkelt og bare krever tillegg av en inkludert kabel. Ingen garanti er brutt av eieren av parabolen gjør tilkoblingen til TV på egen hånd.

Instruksjoner

• Fjerne andre Dish Network satelittmottaker fra boksen sin beskyttende. Plass mottakeren ved siden av TVEN. Rotere mottakeren slik at baksiden vender mot deg.

• Skru slutten av koaksialkabelen som er knyttet til parabolen i "Koaksial i" inngang på baksiden av mottakeren. Skru bunnen av RF antenne stangen med mottakeren inn i "RF i" inngang på baksiden av mottakeren.

• Sett ene enden av den medfølgende HDMI-kabelen til HDMI-utgang på baksiden av mottakeren. Sett den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngang bak på TVEN.

• Slå TVEN på. Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen. Velg "Video" og deretter "Video input." Velg HDMI input at HDMI-kabelen er koblet til. Trykk på "Menu"-knappen.

• Rotere satelittmottaker parabolen nettverk slik at forsiden vender mot deg. Plugg mottakerens strømledningen inn i vegguttaket.

• Aktivere mottakeren med strøm-knappen på fjernkontrollen. Vent som en "Abonnement"-skjerm vises. Ring telefonnummeret som står oppført på skjermen og gir operatøren nødvendig informasjon for å aktivere mottakeren; Dette vil omfatte av abonnementsinformasjonen samt informasjon om mottaker, som kan nås ved å trykke på fjernkontrollen "System Info" knappen.

• Vent som mottakeren oppdaterer seg selv med parabolen nettverk operativsystemet og programmet guideinformasjon---denne prosessen kan ta fra 10 minutter over en time.

• Trykk "Bo TV" på fjernkontrollen for å se TV på mottakeren når oppdateringen er fullført.