Nnywellness.com

Hvordan sjekke bak svaie Bar


En svaie bar er en av metallrør som boltet på begge sider av suspensjon på forsiden eller baksiden av et kjøretøy. De fleste biler har foran og bak svaie barer, men noen bare stole på en front svaie bar. Formålet med en svaie bar er redusere mengden kroppen rulle en bil opplevelser i et hjørne, som er hvor langt bilen lener seg mot utsiden av turn. Dette skjer fordi linjen som er boltet til begge endene av hjuloppheng og chassis i midten styrker siden av bilen nærmest innsiden av turn mot bakken.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer for bakhjulene. Løft baksiden av bilen med et gulv jack og lavere på et par jack står. Avslutte det lug vanskelige problemer og hjulene. Men det ikke er et krav om å fjerne hjulene til å kontrollere en bakre svaie bar, vil fjerne dem tillate mer klaring å inspisere den.

• Finn svaie baren. Dette vil være en tynn (12 mm til 35 mm på mest, generelt) bar som er boltet til suspensjon i hver ende via direkte linker og er festet til rammen av bilen i baren med et par braketter og foringer.

• Inspisere av drop linker som kommer av enden av svaie baren i 90-graders vinkel og gå ned eller opp til hvor de er boltet til suspensjon. Drop linker bør ikke brutt eller rustne på noen måte. Koblingene vil sannsynligvis ha foringer på hver ende for å isolere vibrasjoner. Dette bør være i god form og ikke altfor tørket ut eller sprakk eller bør de være altfor deformert.

• Inspisere baren hvor drop linker fest som lengden på baren. Baren skal ikke være rusten (usannsynlig) og bør være festet til slutten lenker med alle den riktige maskinvaren. Inspisere parentesene som bolt svaie baren til kabinettet. Det blir foringer mellom baren og brakettene å isolere parentesene. Foringer bør være i god form, uten overdreven sprengning og strekking. Pass også på at parentesene er boltet sikkert til kabinettet og ikke mangler noen bolter.