Nnywellness.com

Hvordan synkronisere iPod med Windows Media Player


Med en tredjepart plug-in, kan du synkronisere iPod med Windows Media Player. IPod er utviklet for å synkronisere med iTunes applicationm, men hvis du har en Windows-basert operativsystem, bruker Windows Media Player til å overføre filer til iPod kan være et praktisk alternativ. Dessuten, Windows Media Player tilbyr biblioteker for organisering av dine mediefiler og kan brukes til å se videoer, lytte til musikken og utsikt fotoer.

Instruksjoner

• Åpne webleseren og gå til mgtek.com/dopisp/. Klikk på "Last ned" linken. Du kan velge fra gratis prøveversjon. Hvis du velger, kan du kjøpe programvaren etter ditt 30-dagers prøveversjon. På tidspunktet for utgivelsen er å kjøpe programvaren ca $20.

• Lagre filen på skrivebordet. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å starte installasjonen. Koble iPoden til datamaskinen når bedt om det under installasjonen. Les lisensvilkårene og klikk "Jeg godtar" Hvis du godtar for å fullføre installasjonen.

• Dobbeltklikk Windows Media Player-ikonet for å starte programmet. MGTEK dopisp viser en melding om programmet og spør hvilken versjon du vil bruke. Klikk "Prøveversjon".

• Klikk "Sync." Du vil se navnet på iPoden på skjermbildet for Windows Media Player. Sett en hake ved siden av media som skal synkroniseres i Windows Media Player-biblioteket.