Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk fra en PC på en


Hvordan laste ned musikk fra en PC på en

Mange databrukere på et tidspunkt vil bestemme å flytte deres favoritt musikken til deres cellphone lytte mens du er på farten. Hvis datamaskinen er fylt med de nyeste låtene, men mobiltelefon er knapt skyve ut gamle pre-programmert ringetoner, kan det være tid til å oppdatere din mobiltelefon med frisk musikk.

Instruksjoner

Nedlasting Via Bluetooth

• Gjennom datamaskinkonfigurasjonen for å avgjøre om datamaskinen har Bluetooth-tjeneste tilgjengelig. Hvis Bluetooth ikke er tilgjengelig på datamaskinen, bruke e-nedlasting rute eller kjøpe en Bluetooth-tilkobling som kan kobles til USB-porten.

• Åpne kategorien Bluetooth-tilkobling på datamaskinen. De fleste Windows-datamaskiner vil åpne Bluetooth kontakten ved å klikke "Start", deretter "Innstillinger" og deretter "Kontrollpanel" og "Bluetooth Configuration", eller ved å klikke på Bluetooth-ikonet på oppgavelinjen nær klokken i datamaskinen.

• Velg "Utforsk Bluetooth apparat" søke etter Bluetooth-tilkoblingen på din mobiltelefon og tillate datamaskinen å koble til. De to enhetene vil bli koblet sammen. Åpne vinduer for hver enhet (datamaskin og mobiltelefon) på datamaskinen. Du kan deretter dra og slippe musikkfiler til området i mobiltelefon som du ønsker. Sørg for å huske hvor filene er plassert for å unngå "miste" dem på din mobiltelefon.

Nedlasting Via e-post fra datamaskinen

• Åpne e-postprogrammet, bla til filene og legge ved filene. Prøv å feste bare noen filer for å unngå å forårsake din email program å henge på grunn av store filstørrelser.

• E musikkfilene til deg selv (din egen e-postadresse) og legge til en bestemt emne-linje som "musikkfiler" i emnefeltet e-post. Dette bør utelukke din email program å klassifisere e som spam dermed skjule filer fra deg.

• Gå til e-postkontoen på telefonen, åpne e-post og musikk vedlegg. Last ned filene til din mobiltelefon. Du har nå lastet ned musikk fra datamaskinen til din mobiltelefon.