Nnywellness.com

Bilindustrien måleverktøyene


Det er mange verktøy som brukes i bilindustrien til å designe, montere og teste biler. Måleverktøyene er brukt gjennom alle prosesser, fra design staten siste testene og feilsøking. Bilindustrien måleverktøyene brukes til å måle lengde, bredde, dybde og temperaturen på deler og avstanden mellom deler.

Calipers og mikrometer

Calipers og mikrometer brukes til å måle deler fysiske dimensjoner. Mikrometer brukes til å måle viktig små deler som må ha sine dimensjoner nøyaktig til millimeter. Den vanligste typen calipers brukt i bilindustrien er Fowler tykkelse, noe som er svært lik en Vernier Caliper, og kan brukes til å måle indre og ytre diameter og slanger.

Multimeters

Multimeters brukes i produksjon og i bil feilsøking, sørge for at strømstyrke og makt av det elektriske systemet er riktige og oppdage kortslutninger. Et multimeter kan måle strømstyrke, spenning og motstand. Multimeters kan også være utstyrt med digitale termometere og magnetiske ryggen, så de kan være festet til kroppen eller kabinett på bilen for å tillate deg å bruke hendene til andre oppgaver.

Bilindustrien termometer

En bil termometer brukes til å oppdage hvis motoren er overopphetet. De er vanligvis infrarød termometer, og har stor nøyaktighet. De brukes også til å finne lekkasjer av aircondition-system, og er stand til å oppdage både overopphetet og over avkjølt.

Auto testere

Auto testere kan variere fra enkle håndholdte verktøy til komplekse bil står som måler ulike parametere i bilen, som motorkraft eller røyk utslipp. Håndholdt testere brukes vanligvis til å måle drivstofftrykk, dekktrykk og ladenivå av bilbatteriet. Disse verktøyene kan vanligvis finnes på en bensinstasjon.