Nnywellness.com

Hvordan fjerne Caliper maling


Calipers huset bremseklossene på bilen din. De er vanligvis på toppen av rotorene bak hjulene. Fjerne maling fra calipers, må du fjerne caliper fra rotoren bremseklossene må trekkes fra caliper og brems ledningen må kobles fra tykkelse. En fin-korns slipepapir vil ta seg av det meste av maling, men det er nødvendig å bruke en lys kjemisk på caliper fjerne maling som ikke kan nås enkelt.

Instruksjoner

• Fjerne det lug vanskelige problemer som sikre hjulet til rammen av kjøretøyet, ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Heve den siden av bilen opp fra bakken, ved hjelp av kontakten, og senk bilen på en jack-stand. Trekk hjulet av rammen og sette rattet mens du arbeider.

• Løsne festemutrene på øverste høyre og venstre baksiden caliper, ratchet og socket. Løsne mutteren som sikret bremsen linjen til caliper, ved hjelp av skiftenøkkelen. Dra fra caliper og løft caliper å fjerne det fra rotoren.

• Trekke bremseklossene fra caliper, hånd, og bremseklossene på en ren og tørr overflate. Bruker 100-korns slipepapir, forsiktig sand i caliper overflaten. Sand i caliper før maling kommer ut.

• Våt håndkle med en liten mengde bensin og bensin gjelder ethvert område malt område på caliper at du ikke kan bruke sandpapir ikke kan nå. Tillate gass å trenge maling og sand i caliper igjen.

• Bruk mer bensin til malt området på caliper og la gassen og våt maling. Holde sliping malt området på caliper før malingen ble fjernet. Tørk caliper og fjern rusk fra låsen åpner og lukker. Tillate gass på caliper å fordampe før du installerer caliper til toppen av rotoren.

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke oversand av metall og skade caliper. Aldri røyk eller bruker en varmekilde når du arbeider rundt bensin.