Nnywellness.com

Hvordan overføre bilder fra Motorola mobiltelefon til datamaskinen med USB


Hvordan overføre bilder fra Motorola mobiltelefon til datamaskinen med USB

Digital bildekvalitet har økt med hver generasjon av moderne mobiltelefoner. På grunn av økningen i kvalitet, har mobiltelefoner blitt et ærverdige alternativ til et tradisjonelt pek og skyt digitalkamera. Hver mobiltelefon produsenten er imidlertid i metoder gir brukeren overfører bilder mellom telefonen og en datamaskin. Mest, om ikke alle, har produsentene gjort det nødvendig å utnytte sine egne proprietære programvare for å koble telefonen til datamaskinen. Motorola er intet unntak, har utviklet sin egen spesialisert programvare for bruk med sine telefoner. Alle de mest moderne mobiltelefoner er nå utstyrt til en datamaskin via USB (Universal Serial Bus) kontaktene vanligvis finnes på de fleste systemer.

Instruksjoner

• Tilgang til Internett på datamaskinen, og gå til Motorola nettsiden. Kjøpe og installere Motorola-telefonen verktøy på datamaskinen din hvis du har gjort så.

• Naviger til den lagrede kopien av Motorola-telefonen verktøy, og dobbeltklikk på filen kjøres installasjonsprogrammet. Les og godta produsentens avtale, og klikk "OK" nederst på skjermen. Følg alle på skjermen anvisningene under installasjonen.

• Koble mobiltelefonen USB datakabel til en av systemets tilgjengelige USB-porter når regissert å gjøre det gjennom monteringsanvisningen vises på skjermen, og koble telefonen til datakabelen.

• Dobbeltklikk på ikonet "Motorola-telefonen verktøy", som skal vises på skrivebordet skjermen når verktøyet er installert. Når programmet har startet, kan du koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel. Vent til programmet varsler deg om at det har anerkjent enheten og begynne å vise filene fra mobiltelefonen og datamaskinen.

• Kopiere bilder ved å velge et bilde på høyre side av skjermen, som er merket "Mobiltelefon." Når merket, klikker du på midten pilen som peker venstre mot "Min datamaskin" side av skjermen for å kopiere eller flytte bildet til datamaskinen.

Tips og advarsler

  • De fleste mobiltelefon-produsenter inkluderer en "Datasynkronisering" funksjon i deres programvare for å sikre informasjonen på mobiltelefonen samsvarer på datamaskinen. Overvei en egen katalog på datamaskinen der du lagrer bare elementer som er ment for mobiltelefonen, og deretter synkronisere to helst noe er lagt til eller fjernet fra mobiltelefonen eller mappen. Programvaren vil sørge for at katalogen og mobiltelefon alltid forblir identisk når endringer er gjort enten.