Nnywellness.com

DIY trådløs LCD-skjerm for et videokamera


DIY trådløs LCD-skjerm for et videokamera

Det er mange trådløs LCD-TV og dataskjermer tilgjengelig for bruk på markedet, de fleste som er i stand til å koble til flere forskjellige videoenheter, inkludert et videokamera. Koble et videokamera til en LCD-skjerm lar deg se opptak innholdet på en langt større skjerm, hindrer deg i å inn innhold du ikke kanskje ønsker, som det er vanskelig å se alt på små LCD-skjermer bygget inn i de fleste digitale videokameraer. Selv om tilkoblingen krever en videokabel (det er ingen trådløs adapter for en kamera-til-skjerm tilkobling) bør oppkobling prosessen bare ta et øyeblikk eller to.

Instruksjoner

• Se over det digitale videokameraet for videoutgang tilkoblinger. Det er vanligvis en av to forskjellige typer tilkoblinger på et digitalt videokamera. Først er en enkelt 3,5 "Linje ut" port som kontrollerer både lyd- og eksport på kameraet. Den andre er en gule RCA-tilkobling. 3,5 mm eksport brukes på mindre videokameraer og de fleste nye digitale videokameraer.

• Koble den 3,5 enden av 3,5 mm-til-RCA audio/video-kabelen til "Linje ut" portene på videokameraet. Hvis du har den gule video kabeltilkoblingen, kan du koble en ende av gule RCA videokabelen til porten.

• Den motsatte enden av den gule kabelen inn "Video In" porten på baksiden av skjermen. Hvis ved hjelp av 3,5 mm kabeltilkobling kobler røde, kabel hvite og gule kablene i "Audio/Video"-tilkoblinger.

• Slå på det digitale videokameraet og LCD-skjermen. Velg "Video" på skjermen og innholdet vises av kameraet vises på skjermen.