Nnywellness.com

Hvordan å reparere Ford F150 bremser


Den avdøde modellen Ford F150 har skivebremser foran med en dobbel stempel tykkelse og en ikke-flytende rotor, som huser av hjulet lagrene. Skyvelære stempler er på samme side, som betyr caliper bruker glidebryteren bolter. Når gasspedalen er deprimert, er et stempel i caliper presset av sin bar, tvinge sin bremsekloss mot rotoren. Når dette skjer, oppstår en motsatt reaksjon forårsaker motsatt side av caliper skal trekkes innover komprimere utenfor dynan mot rotoren. Bremseklossene er montert i tykkelse-monteringsbraketten og holdt på plass med metall kilder kalt tøfler. Disse metall tøfler må alltid erstattes når de var byttet.

Instruksjoner

• Høyne lastebilen med gulvet jack og stedet jack står under rammen. Fjern det lug vanskelige problemer med lug skiftenøkkel og fjerne hjulene. Løsne caliper bleeder skruen om to svinger øverst i skyvelære med en skiftenøkkel.

• Plass skrutrekker mellom den indre bremsekloss og rotoren. Lirke puten innover, tvinge caliper stempelet inn i caliper bar. Lukk bleeder skruen og stramme med en skiftenøkkel. Fjerne ut to glidebryteren boltene som fester caliper til monteringsbraketten bruker en socket.

• Løft caliper av rotoren og bremseklosser. Stoppe den fra coil våren med en passende stykke wire. Fjern bremseklossene og tøffelen fjærer på øvre og nedre kontakt peker på festebraketten.

• Installere nytt tøffelens kildene som leveres med bremseklossene. Installere bremseklossene. Senk caliper over bremseklossene og justere skruehull med de i monteringsbraketten. Installer glidebryteren bolter og skru dem med en kontakt. Installere rattet og trekk det lug vanskelige problemer med lug wrench.

• Lavere lastebilen. Start motoren og pumpe bremser 10 ganger før du prøver å flytte lastebilen.