Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoff på en 2001 Cavalier


En dieselfilter samler rust og urenheter fra drivstoff tank så de ikke oppnår motoren. Dette hindrer rusk forårsaker betydelig skade på intern motordeler. Hvis du har en 2001 Chevrolet Cavalier, endre din dieselfilter om hver 15000 miles. Det er en ganske enkel oppgave å endre drivstoff filtrere en Cavalier. Nybegynner mekaniker skal kunne fullføre prosjektet i en til to timer.

Instruksjoner

• Finn drivstoffilteret i drivstofftanken. På en 2001 Chevy Cavalier ligger filteret bak drivstofftanken, nær midten av bilen bak førerens dør. Fordi det er gjemt i en krok bak tanken, kan det være vanskelig å få tilgang.

• Bruk en skralle med en socket for å fjerne skruene som holder hengende braketten på plass. Dieselfilter vil slippe når braketten fjernes.

• Plass en drypp kokekaret under drivstoffilteret i drivstofftanken. Hold brennstoffledningen lett nær bunnen av kontakten med en tang. Dette vil forhindre brennstoffledningen fra å rive når du slår koblingen.

• Bruk en rask koble spesialtjeneste verktøyet å løsne plast kontaktene holde brennstoffledningen filteret i begge ender. I motsetning til andre biler, 2001 Chevy Cavalier bruker ikke kontakt nøtter som kan bli løsnet med en skiftenøkkel. Du kan kjøpe dette verktøyet på en auto deler butikken når du kjøper utskiftningsenheten filter.

• Koble drivstoff linjene til det nye filteret, gjør at det nye filteret ansikter samme retning som den gamle. Erstatt braketten bolter for å holde filteret på plass.

Tips og advarsler

  • Kontroller at ansiktet ikke er direkte under filteret når du kobler fra drivstoff linjene. En liten mengde drivstoff kan lekke ut av linjene, som kan forårsake øye- og skader.