Nnywellness.com

Hva du skal unngå i en brukt Minivan


Hva du skal unngå i en brukt Minivan

For å spare penger, gjøre mange familier å kjøpe kvalitet brukte kjøretøy i stedet for å kjøpe dem nye. Minibusser er en populær metode for transport for de med mange barn, familien til å reise komfortabelt og sikkert alle samtidig.

Sikkerhet

Den første vurderingen må du om kjøpet er dens sikkerhetsfunksjoner. Kontroller at minivan ikke selges fordi dens kollisjonsputer, anti-Lock bremser eller alarmer (Hvis du planlegger å bruke dem) deles utenfor reparasjon. Det er ikke verdt liv og helse av familien å spare penger ved å ignorere hvorvidt disse funksjonene er operative.

Drivstofføkonomi

Lik sikkerhetsutstyr, sjekk om minivan var felles på grunn av drivstoff effektivitet. Selv om ikke den beste kjøretøyene når det gjelder bevaring gass, hvis du planlegger å reise mange miles med familien i en minivan, diskutere de årlige driftskostnadene med den tidligere eieren hvis mulig.

Utseende

Sist men ikke minst er de sanitær og kosmetisk betraktningene av en brukt minivan. Siden disse kjøretøyene brukes ofte til å transportere små barn, sørg for å gi interiøret en grundig undersøkelse for flekker, smuler og andre typer rusk som kan være uakseptabelt i en brukt bil.