Nnywellness.com

Slik endrer du platen Pads på en Toyota Corolla


Slik endrer du platen Pads på en Toyota Corolla

Du kan endre en Corolla plate pads, ellers kjent som bremseklosser, med noen grunnleggende verktøy. Spar tid og penger ved å håndtere denne vedlikeholdsoppgaven hjemme, i stedet for å ta bilen til en automotive verksted. Toyota Corollas har vært i produksjon siden midten 1960-tallet og deres deler har endret seg over tid. Året bilen ble gjort avgjør hvilken bremseklossene må. Skyvelære bolt størrelser kan også variere fra bil til bil.

Instruksjoner

• Parkere Toyota Corolla på en plan overflate der det er ingen kjøretøy og fotgjengertrafikk. Overflaten skal være solid nok slik at en jack ikke vil synke ned i bakken. Engasjere bilens parkeringsbremsen for ekstra sikkerhet.

• Plass en knekt på riktig sted under bilen. Foten av jack bør ta kontakt med bilens understellet på angitt sted. Hvis du ikke er sikker på nøyaktig heis poeng, se Corolla brukerhåndboken.

• Løsne hjulmuttere litt med et dekk jern; slå dekk jern i retning mot klokken. Hvis nøtter er fast, kan du plassere dekk jern over mutter og trinn på bakenden av dekk jern med foten.

• Heve bilen med jack til dekket ikke berører bakken. Fjern hjulmuttere og dekk helt å avdekke mekanikere bremser. Plasser hjulet under understellet av Corolla jack glipper eller feil; Dette hindrer bilen synker helt til bakken.

• Fjerne lavere bolten av skyvelære med en skralle med riktig størrelse socket. Svinge caliper i en oppadgående bevegelse å utsette platen pads. Trykk caliper stempelet tilbake med en C-klemme slik at du kan skyve stempelet tilbake over de nye putene når de er installert.

• Skyv platen pads av braketten som omgir rotoren. Ta hensyn til hvordan pads settes inn i sporene slik at du kan sette inn nye pads på samme måte.

• Svinge caliper ned over den nye plate pads. Sett tilbake og stram bunnen bolten av skyvelære med en ratchet og en passende størrelse socket.

• Skyv hjulet tilbake over stenderne og erstatte nøtter. Stram nøtter med dekk jern og lavere Corolla tilbake til bakken. Sjekk hjulmuttere igjen med dekk jern å sørge for at de er sikre.

Tips og advarsler

  • For å bruke en C-klemme når du trykker stempelet tilbake på caliper, plass den ene enden av klemmen på baksiden av låsen åpner og lukker. Den andre enden vil hvile mot ansiktet av stempelet. Vreng C-klemmen for å skyve stempelet tilbake.
  • Bruk en jack som anbefales for kjøretøy. Emergency kontakten som følger med bilen er ikke utformet under vanlig bil vedlikehold. Riktig vedlikehold kontaktene inkluderer gulvet eller flaske design.