Nnywellness.com

Hva å gjøre når en SanDisk for et kamera fungerer ikke?


Hva å gjøre når en SanDisk for et kamera fungerer ikke?

Mens enkelte digitale kameraer har en liten innebygd harddisk å lagre bilder på, krever de fleste en ytterligere data lagringen card, som en sand-merket kameraets minnekort. Akkurat som alle typer lagringsmedier, kan en sand-kort miste data eller bli skadet over tid. Du kan også oppleve problemer med et minnekort hvis den ikke er kompatibel med kameraets minne spesifikasjoner.

SanDisk kameraet hukommelse kortene

Sand er en produsent av media lagringskort, ofte kjent som SD og MicroSD-kort. Mengden data et kort kan lagre varierer mellom 2GB og 64GB. Som gir lagringsplass på 4GB og høyere er kjent som SDHD sand kort. De fleste digitale kameraer har innebygde SD-kortspor, vanligvis plassert på siden av kameraet. Kameraet skal automatisk registrere et kompatibelt kort for SanDisk når du setter den.

Kamera minne begrensninger

Hvis du vil bruke et SDHC SanDisk-kort med digitalkameraet, må kameraet SDHC card kompatibel. Digitalkameraer kjøpt før 2007 ikke kan lese eller oppdage en SanDisk SDHC-kort, selv om kortet fungerer på en datamaskin og passer inn i SD kortspor på kameraet. Hvis det digitale kameraet ikke støtter SDHC SanDisk kort, kjøpe en vanlig SD-kort som er kompatibelt med enheten.

Ødelagte Data

Hvis du er sikker på at SanDisk kortet er kompatibelt med et digitalkamera, er en annen mulig årsak til feil data korrupsjonen. Sett inn kortet i datamaskinen kortleseren å test hvis datamaskinen finner kortet. Du skal kunne se sand i datamaskinens flyttbare lagringsmedier liste. Hvis datamaskinen også ikke finner kortet, sett inn SanDisk-kortet med en ny. Hvis datamaskinen kan oppdage kortet, men rapporterer en feil når du prøver å åpne det, kan du formatere kortet.

Formatere kortet

Reformatering en SanDisk sletter kameraets minnekort helt alle data på kortet. Hvis det digitale kameraet ikke finner kortet på grunn av skadede data, kan dette imidlertid fjerne den dårlige data og gjøre kortet synlig på det digitale kameraet igjen. Sette inn sand i kortleseren på datamaskinen, høyreklikke kortet i flyttbare lagringsmedier listen og velg "Format" fra kontekstmenyen. Sikre at du formaterer 2GB eller lavere kort med fett arkiv system, og 4GB eller høyere med FAT32-filsystemet.