Nnywellness.com

Hvordan koble opp eksterne høyttalere til en Toshiba 19-tommers flatskjerm


Hvordan koble opp eksterne høyttalere til en Toshiba 19-tommers flatskjerm

Toshiba 19-tommers flatskjerm-TV er designet for et soverom, Lekerom eller andre plass der et storskjerm sett ville være upraktisk. Det er fortsatt mulig å få stor lyd fra relativt liten LCD TV ved å trekke opp et par eksterne høyttalere i settet. Høyttalere med egen strømforsyning er nødvendig fordi Toshiba forsterker er bare kraftig nok til å kjøre de innebygde to stereohøyttalere. Toshiba har et par audio utgangene sende stereosignaler til høyttalerne med en lydadapteren.

Instruksjoner

• Hvite og røde pluggene på en ende av kabelen inn hvite og røde "lyd ut" kontaktene på baksiden av Toshiba.

• Koble andre ender av kabelen til to store kontaktene på Y-kortet som skal ha to 1/4-tommers kontakter i den ene enden og en 1/8-tommers kontakten på den andre.

• Plass høyttalerne på hver side av TVEN, ta merke til "L" og "R" markeringene på baksiden av høyttalerne angi venstre og høyre.

• Plugg kabelen permanent festet til venstre høyttaler til den minste av de to kontaktene på baksiden av den høyre høyttaleren, og koble deretter kabelen permanent festet til den høyre høyttaleren til gjenværende kontakten på Y-adapteren koblet til kabelen og TV.

• Sett DC strømledningen inn i den ene enden av elektriske kabelen som følger med høyttalerne inn i kontakten på baksiden av den høyre høyttaleren. Koble strømledningen på den andre enden til en stikkontakt.

Tips og advarsler

  • Slå av TVEN, og Koble strømledningen for de eksterne høyttalerne bare etter alle andre kabler er koblet for å hindre at en overspenning muligens skadelige høyttalerne.