Nnywellness.com

Hvordan bruke Muriatic Acid å rengjøre hjul


Hvordan bruke Muriatic Acid å rengjøre hjul

Etter rengjøring metoden etter rengjøring metoden, kan ikke du fremdeles fjerne rester, tjære eller sap på kjøretøyets hjul. Muriatic acid, en ekstremt sterk og etsende syre, kan arbeide for å raskt fjerne det virker umulig. Men den etsende naturen bør det bare brukes når det er absolutt nødvendig. Det er også viktig å sikre at alle syre skylles fra hjulene når rengjøring er fullført. Hvis noen står på hjul, kan det spise bort på metall felger og lakk eller maling som brukes.

Instruksjoner

• Legge til 10 kopper vann i en bøtte. Legg til 1 kopp muriatic acid i vannet. Legge til vannet først, etterfulgt av syre. Hvis syre legges, etterfulgt av vann, kan det føre vannet til pop eller eksplodere oppover, potensielt få på deg.

• Dyppe en klut i syre. Gni blandingen til hjulene.

• Skyll muriatic acid blandingen fra hjulene innen 60 sekunder av tørke syre på den. Hvis venstre på hjul for lange perioder, kan syre spise bort på metall og fullføre. Hvis lengre eksponering er nødvendig, kan du gjenta prosessen.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernehansker, vernebriller og beskyttelsesklær når du arbeider med muriatic acid. Hvis det blir på huden din, vil det føre en syre brenne. Det er også anbefale deg bakervarer brus på side. Bør syre spill, stenke natron over utslippet å absorbere syre.
  • Aldri blande andre kjemikalier eller rengjøringsmidler med muriatic acid.