Nnywellness.com

Hvordan sende gratis grafikk til en mobiltelefon


Hvordan sende gratis grafikk til en mobiltelefon

Noen ganger kan du finne akkurat det du vil angi som bakgrunnsbilde på din mobiltelefon. Grafikken som kan ha kommet med mobiltelefonen er generisk og kjedelig. Hvis du vil sende grafikk til telefonen, absolutt ledig av bekostning, det er en måte. Det spiller ingen rolle hva slags mobiltelefon eller mobil-leverandøren du har, hvis du laster opp bildet til en viss website som vil tillate deg å gjøre dette, kan du sende den grafiske rett til telefonen i en bildemelding.

Instruksjoner

• Logg deg på et webområde for eksempel ". Myxer.com". Sette opp en konto på nettstedet ved å følge instruksjonene og fylle ut informasjon. Du må gi dem ditt mobiltelefonnummer og modellnummeret til telefonen.

• Laste ned et bilde fra Internett eller lage din egen design i et grafikkredigeringsprogram som Adobe Fotoer eller Paint.NET. Kontroller at hvis du laster ned et bilde, som det offentlige, og du ikke er krenkende på noen lover. Les "vilkår for bruk" for bildet hvis du ikke er sikker. Lagre bildet på datamaskinen.

• Klikk på "Bakgrunnsbilder" i menyen øverst på nettsiden. Til høyre på siden vil du se en overskrift som sier "Lag din egen" og under det er en knapp som sier "Velg fil". Hit som knapp og et vindu vil dukke opp som lar deg søke på harddisken for som du lastet ned. Velg bildet og klikk "Åpne". Klikk på "Last opp"-knappen.

• En vindu ville popmusikk opp med beskjæring bildet eller laste den opp som-er. Velg alternativet du vil bruke og klikk "Fortsett". Et nytt vindu vises mobilnummeret ditt. Hvis dette stemmer, klikk "Neste" og deretter "Send til telefon". Vinduet vil bekrefte at grafikken blir sendt til telefonen, og du vil motta en bildemelding. Åpne meldingen og lagre bildet på telefonen. Du kan nå angi bildet som bakgrunnsbilde på telefonen.