Nnywellness.com

Hvordan installere en frontruten i 1957 Chevy bil


Hvordan installere en frontruten i 1957 Chevy bil

Kanskje er den mest populære klassiske bilen av 50-tallet i 1957 Chevrolet. Sin elegante linjer og feiende hale finnene forlate et varig minne i mange en ung bil elskere øyne. Den ærverdige ' 57 Chevy er restaurert, hot-rodded og tilpasset og udødeliggjort i utallige bil magasiner gjennom årene. Det er mange ettermarkedet deler leverandører blomstrende på kjærlighet for denne elegant skjønnhet. Mens mange restaureringsprosjekter krever profesjonell hjelp, er installere en ny frontrute en relativt enkel jobb for bileieren.

Instruksjoner

• Forberede frontruten. Plass gummi molding rundt frontruten. Starter i midten av bunnen av molding, ledningen inn kanalen av molding og tråd det rundt hele lengden av frontrute og molding. Husk å overlappe ledningen to eller tre inches på bunnen, noe om en fot på ledningen utenfor molding. Et lite stykke tape kan brukes å sikre ledningen i molding's leppe.

• Smør molding. Blande to deler vann og en del flytende såpe (oppvaskmiddel) i sprayflaske og bland godt. Spray hele omkretsen av frontruten molding kanalen som inneholder ledningen. Spray metall kanten av bilen der frontruten molding skal installeres. Dette vil hjelpe gummi molding gli over stål leppe og sikre frontruten.

• Installere frontruten. Med hjelp av en venn, plass frontruten og molding på den nederste kanten av metall kanten av frontruten åpningen av bilen. Har en hjalp push mot frontruten holder den på plass mens du får inne i bilen. Inne i bilen fra trekk du ledningen mens hjelperen presser mot frontruten. Fortsett å dra ledningen som gummi kanten av molding glir over metall leppe og frontruten slips på plass.

Tips og advarsler

  • En tynn plast sparkel kan brukes å hjelpe gummi molding i skyve over metall kanten av bilen. Plass det foruten ledningen trekk og lette gummi kanten over metallet.
  • Aldri lim gummi molding til frontruten. Den gummi og glass er ment å flytte inne i hverandre. Lime to sammen vil føre lekkasjer og tåler trykket mulig sprekker til glasset.