Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis en Plasma-TV har gått dårlig


Hvordan å fortelle hvis en Plasma-TV har gått dårlig

Plasma-TVer har mange fordeler fremfor tradisjonelle bilderør - sett. Plasma-TVer er mye tynnere, noen ganger bare utvide 6 inches, og bruke en rekke piksler til å opprette en pulserende visning ved å kombinere røde, blå og grønne fargetoner sammen for å danne farget bildet. De kan vare i mange år, men stole på gass i å oppnå deres bildekvaliteten og plasma-TV kan gå dårlig over tid eller mekanisk feil. Bestemme krever om et plasma sett går dårlig noen observasjon.

Instruksjoner

• Slå på apparatet og se etter "ghosting" i skjermen, som er en grayish effekt ofte forårsaket i plasma sett på grunn av statiske bilder blir igjen på skjermen for lenge. Hvis skjermen viser tegn til ghosting, det sannsynligvis ikke vil forbedre og vil bare bli verre.

• Undersøke bildepunktene på settet. Hvis du begynner å se hvite flekker i bildet, kan bildepunktene begynner å mislykkes. Slå av TVEN og hvile det å se hvis pixelation forsvinner.

• Lytt etter en høyt summing eller statisk lyd. En lav nynne er normalt på plasma-TV, men en høyere knitrende lyd fra den øvre delen av settet i ryggen indikerer en mislykket kretskortet som må byttes.

• Endre kanaler flere ganger og forlate TV på i flere timer å se hvordan skjermen reagerer. Hvis displayet starter gå svart eller piksler starten maskinfeilen, begynner TV trolig å mislykkes.