Nnywellness.com

Hvordan holde mus ut av bilen


Hvordan holde mus ut av bilen

Mus elsker hekker i biler og skade ved å tygge gjennom isolert wire og interiør møbeltrekk. Mus tygge hull i setetrekk og taket stoff. Gnagere makulere hette isolerende materialer og plasser for hekke materiale. Mus kan skape kaos i en bil som er lagret i år. De vil flytte til og skade en bil i løpet av noen uker, spesielt i høst og tidlig vinter. Mus reir tette slanger, luftkanaler og luftrensere. Når mus står fast og dø i dashbordet eller duct arbeid, lukten gjennomsyrer bilen i uker.

Instruksjoner

• Musen bevis garasjen eller lagring området ved tetting opp noen hull, kineser, sprekk eller åpne alle typer mer enn 1/4 tommers over. Kuttet deler av kobber eller stål netting for dekking av åpninger. Spiker eller stifter nettet trygt. Kontroller hele bygningen, inne og ute, fra topp til bunn. Som du sjekke bygningen, husk på at mus er gode klatrere og kan angi en bygning under takskjegget eller høyere.

• Eliminere alle kilder til mat i bilen. Rengjør interiøret nøye for å fjerne alle spor av mat som vil tiltrekke mus. Se under og mellom setene for biter av fastfood hamburger, brød og pommes frites. Bli kvitt til pakker med ketchup og andre sauser, mus kan lukte dem. Sjampo sølt drinker og sauser tepper og møbeltrekk. Holde bilen rent for å unngå å tiltrekke mus ved sin skarpe luktesans.

• Heis opp vinduene, og Lukk alle utenfor vents natten å nekte lett adgang til nattlige mus. Parkere bilen fra steder som besøkes av mus, som hauger av trelast eller ved. Beskytte en bil i lagring fra skadedyr ved å la en katt bor i bygningen eller sove der om natten. Få en god mouser, ikke alle katter er god til å fange mus. Innføre en rotten Skrekkelig som kjent for å jakte mus inn i bygningen.

• Sette feller i og rundt bilen å fange og drepe mus prøver å bo der. Start med standard snapin-fellen. Lokkematen den med peanut smør eller bacon. Steke agnet med kamp eller lettere å forbedre sin aroma. Bytte til et walk-in typen overtrykk når mus lærer å ta agnet av snapin-fellen uten å sette den. Sjekke fellene daglig og kast mus skrotter umiddelbart.

• Bruk lim styrene til å fange mus når de har lært å unngå andre typer feller. Plass lim styrene mot vegger og bak objekter. Sette dem uansett hvor du ser avføring eller andre tegn på mus infestations. Giften mus hvis de hardnakkethet. Sette bokser eller pakker med rodenticides i bortgjemte, ut-av-syn områder. Plassere dem omtrent 10 fot fra hverandre. Bruk en enkelt-feed agn for å eliminere gnagere raskt. Beskytt barn og kjæledyr ved hjelp av barnesikret agn stasjoner.

Tips og advarsler

  • Alternativt skyte mus med en high-powered BB eller pistol pellet.
  • Aldri avreise musen gift hvor barn eller husdyr kan få det.