Nnywellness.com

Hvordan fjerne bilen bak vinduet fargetone lim


Hvordan fjerne bilen bak vinduet fargetone lim

Fjerner fargetonen fra vinduet på bilen er selv en smart måte å spare på kostnader. Det er relativt enkelt med de riktige verktøyene og forholdsregler, men kanskje den mest kjedelige delen av prosessen er kjølvannet. Fargetone lim er holdbare og ofte forblir helt etter nyansen har vært skrelles. Fjerne rester fra bakvinduet på en bil kan gjøres innenfor en rimelig tidsramme bruker det riktige løsemiddelet og rengjøring materialer.

Instruksjoner

• Rull ned alle vinduene på bilen å hjelpe med kretsløp. Dekk alle synlige flater med søppelsekker hvis du vil holde dem rene.

• Spray fargetone limet med en ammoniated renere å myke det. De fleste vindu rengjøringsprodukter inneholder ammoniakk; bare en mild kjemisk løsningsmiddel er nødvendig for fjerning.

• Forsiktig skrape så mye av fargetone limet som mulig ved hjelp av et bredt barberblad, være forsiktig med å kutte bakre defroster linjene. Holde rester fuktig med ammoniakk hvis det begynner å fordampe før du er ferdig.

• Skrubbe resten av fargetone limet med en ekstra fin #0000 stålull pad. Den er skånsom nok for glass vil eliminere alle siste spor av filmen.

• Nyt fuktighet på bakvinduet med papirhåndklær. Følge opp med et vindu renere å polsk glasset og fjerne alle dis igjen fra fargetone limet.