Nnywellness.com

Om vann drevet biler


Om vann drevet biler

Samfunnet som helhet har vært søker etter alternative drivstoffer for tiår. Vann-drevet bil er en som er patentert og som mange har hevdet å opprette. Det har også vært et contoversial emne, med mange forskere og alternative drivstoff eksperter ordskifte påstandene, sier at det ikke er teoretisk mulig for en bil kjører på vann. Mens kontroversen fortsetter, fortsatt mange spørsmål om gyldigheten av denne oppfinnelsen.

Historie

I 1989 hevdet en oppfinner ved navn Stanley Allen Meyer å ha oppfunnet en måte som en bil kan være drevet av vann. Han hevdet at han hadde skapt en dune buggy som kunne reise over hele USA på tjueto gallons av vann. Han døde i 1998 mens feire suksessen til sin oppfinnelse med sin bror og to finansielle støttespillere fra Belgia. Selv om hans dødsårsaken ble oppgitt som en hjerne aneurisme, har mange spekulert at han ble forgiftet slik at nyheten om hans oppfinnelse ikke ville spre og redusere behovet for utenlandsk olje. På tidspunktet for hans død hadde Stanley Meyer 20 patenter på mange vann-fueled oppfinnelser.

Betydning

Oppfinnelsen av en vann-drevet bil ville ha en dyp effekt på dagens verden. Det er ikke bare vil redusere avhengigheten av våre fossile brensler og utenlandsk olje, men vil også bety et sunnere miljø. En vann-drevet bil ville avgir ren oksygen, betyr at de giftige gasser vi er plaget med ville ikke lenger finnes. Denne typen drivstoff vil representere en mulighet for våre ozonlaget å egentlig "helbrede".

Teorier/spekulasjon

Stanley Allen Meyers oppfinnelsen av en vann-drevet bil basert på hans teori om en brenselcelle som kan dele tåke av vann til hydrogen og oksygen. Istedenfor å bruke tennplugger, brukte han en injeksjonsbrønn som sprutende vann inn i sylinderne av motoren. En gang delt inn i separate forbindelser av hydrogen og oksygen, gassene vil bånd og combust i en vanndamp som vil deretter produsere energi trengs for å drive bilen. Stanleys teorier ble aldri vist seg for å være sant. På 13 juni i år, Genepax, en japansk selskapet, hevdet å ha oppfunnet og skapte den første vann-drevet bil. Sin teori varierer litt fra teorien om Stanley Meyer. Når vann helles i gasstanken, tar en energi generator inne i bilen hydrogen fra vannet, slippe elektroner som produserer energien som trengs for å kjøre bilen. Kostnaden å produsere en av deres biler er rundt nitten tusen dollar. Angivelig, de er i forhandlinger om å masseprodusere bilen, redusere kostnadene ved produksjon til fem tusen dollar. Imidlertid omstridt bare tolv dager etter slippe nyheten av deres skapelse, Professor Theodosios Korakianitis sine krav. Å være en ekspert på alternative drivstoffer, uttalt han at en bil ikke kan kjøre på vannet alene. Denne teorien er basert på den første hovedsetning, som i utgangspunktet sier energiproduksjon er avledet fra en varmekilde, ikke en vannkilde.

Effekter

Blant alle kravene av legitime vann fueled biler, oppsto en oppfinnelse kalt "Water4gas." Dette er et supplement som kan legges til et kjøretøy uten å senke bilens verdt. Skaperne hevder at dette tillegget kan legges til en bil uten å skifte ut alle deler. Den produserer hva som kalles "Brown gass." I stedet for å kjøre en bil på vann alene, kombinerer gassene slippes fra hydrogen og oksygen med bensin i forgasseren. Det fungerer på samme måte som ren bensin, men tillegg av Water4gas supplement bruker også energi fra vann til å drive bilen. Water4gas supplement er allerede i bruk med både biler og atten wheelers. Det er også lagt til politiet kjøretøy for Honea banen politiet i Sør-Carolina. De har rapportert en økning i sin gass kjørelengde av seks til åtte miles per gallon.

Fordeler

Det er mange fordeler med å bruke en drivstoff supplement kit. Den mest opplagte er økningen i gass kjørelengde. Mange som bruker denne ekstra drivstoff kit har rapportert en økning på femti til to hundre og femti prosent, lagre forbrukere mellom fjorten hundre og to tusen dollar i året på drivstoffkostnader. Bruk av dette tillegget kan også biler og lastebiler å avgi bare oksygen fra sine eksosanlegg. Ikke bare dette gir for et renere miljø, men også øker mengden av oksygen i atmosfæren. Dessuten, motta de som har lagt dette drivstoffet supplement til sine biler en "grønne biler" skatt kreditt. Den føderale regjeringen vil også utvide penger til dem som ønsker å kjøpe og installere Water4gas systemet i sine biler. Penger mottatt vil enten dekke kostnadene helt eller dekke mesteparten. Kostnaden for disse systemene varierer fra femti dollar til hundrevis av dollar. Settene kommer med en detaljert, instruksjonsvideoer manual slik at de kan installeres av kjøper seg.