Nnywellness.com

Hvordan bygge en motorsykkel plass 1


Bygge en unik motorsykkel, om det er en Cafe racer, helikopter eller bobber, er avhengig av etableringen av et sete som passer sykkelen utseende. Men det er mange metoder brukes av sykkel byggherrer mote setene, er opprette et sete med glassfiber ofte den enkleste og rimeligste ruten tatt av bestemt DIYers. Vær forberedt på noen arbeid, skjønt, siden du må sand ned setet før den kan bli ferdig.

Instruksjoner

• Fjern lager setet fra motorsykkelen. Avhengig av den eksakte modellen av motorsykkelen må du enten unbolt setet fra rammen eller låse sete via en skjult låsen.

• Klargjør motorsykkelen ved dekker rammen, gass tank og bakre fender med et lag av høy kvalitet blå malerens tape. Utvide tape lagene godt forbi grensen på tiltenkte designet for å tillate harpiks avrenning eller sprut. Residential tapet av motorsykkelen med et ekstra lag av sølv duct tape. I motsetning til malerens bånd, som vil beskytte motorsykkelen, brukes duct tape å legge glassfiber, og harpiks direkte på motorsykkelen. Endelig bruke et tykt belegg av automotive voks delen teipet-off for å fjerne det endelige produktet fra motorsykkelen.

• Dekk resten av motorsykkelen med en plast duken å beskytte den mot harpiks søl eller dråper. Sikre duken til motorsykkelen med maler tape for å unngå skade på motorsykkel malte overflater.

• Lay et ark fleece over plass-delen av rammen og dra det ned mot ramme, tank og fender før den strekkes tett. Sikre den til rammen med klær pins eller klipp. Fleece legger en sterk base for din glassfiber å bånd med, styrke det endelige produktet.

• Blande harpiks i en stor, engangs beholder i henhold til retningslinjene fra produsenten. Bruk saks for å pre-cut glassfiber matter i strimler til å passe din design.

• Påfør et lag med harpiks til fleece med en pensel og lå glassfiber strimler på harpiks. Når du har lagt det første laget av glassfiber, gjelde et annet lag med harpiks med pensel, dabbing glassfiber med penseltupp hindre strimler i å flytte. Fortsett legging glassfiber og belegg med harpiks til du kommer til ønsket tykkelse. Se produsentens anbefalte kur ganger og tillate glassfiber å kurere helt.

• Trekk grov setet av motorsykkelen når glassfiber har helbredet og trim av overskytende med roterende skjæreverktøyet eller jeksel. Sand sete med en grov-korns slipepapir å fjerne store rygger eller ujevne områder på overflaten av setet. Når setet har blitt pusset på en ganske uniform tilstand, bytte til en middels-korns slipepapir å glatte setets overflaten.

• Bruke et lys "glir" lag med svart spraymaling på setet og la dem tørke i 10 minutter. Spray et jevnt lag med primer over svart maling og la dem tørke. Sand setet igjen, med en fin-korns slipepapir, for å glatte overflaten av setet. Høy og lav vil flekker i glassfiber bli avslørt som du sand setet, la primer på et lite sted urørt og høy kapasitet blir pusset til glassfiber. Sand bort noen høy kapasitet og fylle lav kapasitet med kroppen fyllstoff.

• Test-fit setet på motorsykkelen. Klippe bort uønskede/overflødig helt fra setet til den møter dine forventninger. Sand ned beskårne områder.

• Spray et lag med primer over setet og la dem tørke før basisfargen pelsen. Utføre to til tre base farge, slik at hvert strøk tørke i 10 minutter. Slutten av sprøyting to til tre strøk med klart dekkhårene å beskytte basisfargen pelsen og legge til en skinnende glans til sete.

• Feste setets monteringsutstyr og har sete polstrede før du installerer den.

Tips og advarsler

  • Arbeid i et godt ventilert miljø å unngå farlige gasser fra glassfiber harpiks.