Nnywellness.com

Hvordan koble en mikrofon til en gitarforsterker


Hvordan koble en mikrofon til en gitarforsterker

Profesjonelt lydutstyr kan være svært dyrt. Med billig (PA) systemer tendens til å koste minst $200. Noen ganger tilbringe denne penger bare er ikke praktisk, spesielt når du starter opp et nytt band eller bare levere en tale på en relativt liten samling. I stedet kan du opprette en provisorisk PA ved å koble en mikrofon til en gitar amp. Loven av å koble mikrofonen til din forsterker avhenger av plugg på slutten av mikrofonen.

Instruksjoner

• Undersøke pluggen på slutten av mikrofonen. Hvis det ser ut støpselet på slutten av din gitar akkord (en 1/4 tommers jack) kan du koble den direkte til din forsterker. Hvis det har en større plugg med tre synlig metall liggende på innsiden er det en XLR inngang. Du må kjøpe en XLR til en 1/4 tommers jack omformer for å koble den til din gitarforsterker.

• Kjøp en omformer bit hvis nødvendig. XLR til 1/4 tommers kontaktene kan kjøpes på de fleste musikk og elektronikkbutikker. I sjeldne tilfelle at mikrofonen har en 1/8-tomme-kontakt, må du kjøpe en 1/8 tommer til en 1/4 tommers omformer.

• Koble noen Konverter brikker nødvendig og koble deretter 1/4-tomme-kontakt til input på din gitarforsterker. Kontroller at mikrofonen er slått av før du slår på amp.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid ren kanalen når du kjører en mikrofon gjennom en gitar forsterker. Forvrengt kanalen har en tendens til tilbakemelding forferdelig når en mikrofon kjøres gjennom den.
  • En mikrofon kjøre gjennom en gitarforsterker vil fungere, men vil ikke veldig god lyd eller bli svært høyt. Hvis du bruker din gitarforsterker for å forsterke ofte vokal, kan det være lurt å investere i en PA system.