Nnywellness.com

Hvordan endre Ford Thunderbird bremser


Front disk brems pads på en Ford Thunderbird har en metallisk følehorn som er bøyd for å kontakte rotoren når puten blir slitt til punktet at det må skiftes. Angiveri hørt når bremsene brukes er denne sensoren indikerer at putene er farlig lavt. Når du kjøper bremseklosser, alltid erstatte dem med puten som kom av samme type. Pads tilbys som standard, semi metallisk og metallisk. Graden av metallic i opprinnelige pads, ble eventuelt utviklet for å fjerne varmen fra rotoren å unngå fordreining. Rotorer kommer i enkelt plate og to plate med lamellene mellom platene å spre varmen. Rotorene design og muligheten til å spre varmen predikater hva slags pad er nødvendig.

Instruksjoner

• Løfte og støtte bilen på jack står. Fjerne hjulene. Åpne bleeder skruen på låsen åpner og lukker. Sett den vanlig skrutrekkeren i mellom pads og press dem i å komprimere stempelet tilbake til låsen åpner og lukker. Når stempelet er helt komprimert, lukker bleeder skruen og stram.

• Ta ut boltene som holder caliper festebraketten. Fjern caliper og legge den på nedre kontroll arm slik at den ikke henger av slangen. Fjern bremseklossene fra monteringsbraketten caliper.

• Fjerne nye bremseklossene fra deres boksen og legge dem pad-side med tilbake-siden. Installere sammensatt som kom i boksen å baksiden av pads. Denne forbindelsen er en semi tørking limet som er brukt til å forebygge bremseklossene flytte i sporene og forårsaker en hvin. Tillat 10 minutter til sammensatt å starte innstillingen.

• Installere nye bremseklossene i braketten kom fra. Installere caliper over bremseklossene og installere bolter og stram. Sette hjulene på og lavere bilen.

• Kontroller brems væske nivå og rett etter behov. Starte bilen og sakte pumpe bremsene på gulvet og la dem komme tilbake flere ganger før de foran calipers justeres og gasspedalen er så høy som den skal.