Nnywellness.com

Hvordan endre en harmoni 880


Hvordan endre en harmoni 880

Endre din harmoni 880 samtidig kontroll over hjemmekinoanlegget. Logitech Harmony fjernkontroller er utformet for å gi brukervennlighet og tilpasning for forbrukerne. Harmoni 880 bruker Aktivitetsinnstillingene for å sende flere kommandoer med et trykk på en knapp. Den har evnen å erstatte flere fjernkontroller for å gjøre det enkelt å håndtere alle hjem teater system. Harmoni 880 må endres hvis det blir oppgradert eller erstattet. Dette kan utføres uten behovet av et installasjonsprogram.

Instruksjoner

• Klikk på "Start"-menyen og klikk på "Alle programmer" og Velg ikonet "Logitech". Logg på Harmony-programmet og klikk på "fjernkontrollinnstillinger" tab. falle i staver "Administrere fjernkontroller" og velg "Erstatt Remote" ved siden av ikonet harmoni 880.

• Koble USB-kabelen fra datamaskinen til utskifting Harmony-fjernkontrollen. Klikk "Neste" for å tillate programvare for å overføre de lagrede innstillingene til utskifting Harmony-fjernkontrollen. Velg gjort å lagre innstillingene og fullføre overføringen.

• Koble den nye eksterne fra USB-kabelen, og la den på nytt. Teste innstillingene på fjernkontrollen for å kontrollere den styrer enheter ved å trykke på knappene aktiviteter. Hvis enhetene ikke reagerer, deretter starte prosessen fra trinn 1.