Nnywellness.com

Hvordan erstatte girolje i en 2005 jevndøgn


Hvordan erstatte girolje i en 2005 jevndøgn

Bilens overføring er en av de viktigste komponentene av kjøretøyet. Regelmessig erstatte væsken i din 2005 vil Equinox hjelpe forlenge overførings liv. En komplett overføring væske endring anbefales hver 30 000 miles å fjerne sediment eller rusk som har samlet seg. Overføring filteret og pakning, derimot, trenger bare å endres hver 60 000 til 100.000 miles hvis du holder opp med endringene væske.

Instruksjoner

• Kjøpe en overføring filter, pakning og væske fra en auto deler butikken. De vil kunne gi de riktige elementene for din 2005 jevndøgn. Det er viktig å få den riktige girolje for å oppbevare den running riktig.

• La din høstjevndøgn til inaktiv i 10 minutter varm væske og sirkulere eventuelle sediment som kan finnes i overføring væske. Kjøre bilen på knekter eller ramper for å få tilgang til undersiden av motoren. Kontroller at nødbremsen er engasjert så bilen ikke flytter mens du er under den.

• Krype under motoren og finne rektangulære overføring pannen. Sett flytende drypp kokekaret under dette området å fange væsken.

• Bruk dine pipenøkkel for å fjerne alle boltene som holder overføring pannen på plass, bortsett fra en bolt på hver side av pannen. Løsne disse fire gjenværende bolter om halvveis til La overføring væske ut av pannen. Omplasser væsken panorere hvor nødvendig å fange væsken.

• La væsken renne til det slutter å strømme ut; Det tar ikke mer enn fem minutter. Fjerne to motstridende bolter og støtte pannen med en av hendene når du fjerner den siste to bolter. Husk at det er fremdeles væske i pannen, så nøye lavere pan og tilt det så det kan renne inn drypp kokekaret.

• Bruk et papirhåndkle til å rengjøre innsiden av overføring pannen og magnet på pannen. Hvis det er på tide å endre pakningen, fjerne panne pakningen med plastskrapen, som en metall kan lage riper i overflaten. Plasser den nye pakningen på pannen og hold den på plass med en av boltene å hindre skiftende.

• Ta det gamle overføring filteret å bruke hånden eller et filter fastnøkkel, hvis det er på tide å erstatte den. Snu den over på drypp kokekaret å la den renne før du kaster den. Knytte et nytt filter og stram til LUN.

• Plassere rengjort gryte og nye pakning på plass. Skru i alle bolter til de er halvveis strammet, så bruk en rygg-og-frem sekvens for å stramme hele veien.

• Finn overføring fyll pluggen på siden av overføringen og fjerne den med deg. Vårjevndøgn har ikke peilepinnen hull under panseret der du normalt ville fylle væske. Bruk en trakt væske inn fyll pluggen til det dribbles ut siden, det er på riktig nivå.

• Erstatte fyll pluggen sikkert. Pass på å starte pluggen jevnt; Det er lett å tilfeldigvis fjerne fyll plug tråder. Starte motoren og lavere din Equinox av ramper eller knekt. For å sjekke væsken når som helst, fjerne du bare fyll pluggen når bilen er å se om noen væske dribbles ut. Hvis ikke, Legg væske til det skjer.

Tips og advarsler

  • Sjekk under bilen til å se om det finnes eventuelle lekkasjer. Hvis det er, kan du prøve å stramme overføring pan bolter litt strammere. Kast olje og filtrere riktig. De fleste auto deler butikker vil resirkulere dem gratis. Rydde og søl med kattunge søppel, deretter feie det.