Nnywellness.com

Hvor å ur HD Tivo på to forskjellige TV


Hvor å ur HD Tivo på to forskjellige TV

HD TiVo er en DVR-basert tjeneste som lar deg spille inn programmering på en innebygd harddisk i digital opptaker. TiVo fungerer fritt fra din lokale kabel- eller satellitt-leverandør, slik at du ikke trenger å leie en mottaker fra tjenesteleverandøren. Selv om TiVo er designet for en TV, er det mulig å koble enheten til to forskjellige TV, uten hjelp av splitter kabler, og du trenger ikke engang to forskjellige HDTVer mottaker audio og video programmering.

Instruksjoner

• Sett HDMI-kabelen inn i "HDMI ut" på baksiden av HD TiVo mottakeren. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til porten "HDMI In" på høy - definisjon fjernsyn.

• Koble komponentvideokabler - består av en rød, grønn, blå kabler - til "Komponent ut" portene på TiVo mottakeren. Koble andre endene til "Komponent i" porter på TVEN. Disse kablene sende både standard - og HD-video-signaler, så du kan bruke denne tilkoblingen på begge to SD og HD TV.

• Fest RCA-lydkabler - består av en røde og hvite kablene - i "Lyd ut" porter, beliggenhet "Komponent ut"-porter på TiVo mottakeren. Koble den andre enden av kablene til "Lyd inn"-porter på andre TV.

• Slå på den første TV, velg "Input" og velg "HDMI" eller inndata som bruker HDMI-kabelen. Slå på andre TV, velg "Input", så velge "Komponent Video" eller input komponentvideokabler bruker. TiVo programmering laster på begge koblet fjernsynsapparater.