Nnywellness.com

Løsninger for å minimere lang tekst


Løsninger for å minimere lang tekst

Vellykket tekstmeldinger krever avsendere å kondensere deres kommunikasjon i et begrenset antall tegn. Vanlig type tekstmelding kalles kort beskjed system, eller SMS, og den primære bruken er i mobiltelefon tekstmelding. SMS begrenser avsenderen 160 tegn og mellomrom for meldinger. Løsninger for å minimere lang tekst gjør det mulig for avsendere å formidle meldingene uten å ofre innhold.

Funksjonen

Hovedfunksjonen til minimere lang tekst er å kommunisere med mottakeren i korteste antall ordmellomrom mulig. Antall meldinger som fortsatt er betydelig redusert uten å miste betydningen og innholdet i tekstmeldingen. Slutten av lange tekstmeldinger er cut-off eller slettes på grensen på 160 tegn. Tekst mottakeren ser aldri hele samtalen. Mange tekster, forvirring og tapte meldingene føre hvis brukere ikke minimere lengden av tekstmeldinger.

Akronymer

Bruk av akronymer brukerne å minimere lange tekstmeldinger. Du kan formidle større mengder informasjon innenfor tegngrensene SMS. For eksempel hvis en bruker ønsker å takke noen for en gave, kan han skrive inn forkortelsen "ty" i stedet for "Takk", som består av ni tegn. Numerisk forkortelser ytterligere redusere størrelsen på lange tekstmeldinger for SMS. Du kan forkorte ord som "til" og "for" med tall "2" og "4".

Tid

I begynnelsen, kan lære å minimere lange tekstmeldinger være tidkrevende. Brukere må vite betydningen av akronymer sendt å forstå meldingene. Men etter praksis mange bli komfortabel med akronymer og finne at de faktisk sparer dem tid sende og motta tekstmeldinger. Siden mer informasjon kan sendes per tekstmelding, sparer du tid ved å kunne kommunisere effektivt uten tradisjonell grammatikk og stavemåte regler som brukes i andre former for skriving.

Betraktninger

Det er viktig å vurdere hvilken forkortelser brukes. Ofte utvikle mennesker innen en bestemt gruppe naturlig et sett med akronymer å minimere lange tekstmeldinger. For eksempel "omw" kan bety uttrykket "på vei" eller "oh mitt ord," avhengig av brukerne sende og motta forkortelsen. Betydning endringene betydelig for samme forkortelsen. Ta i betraktning at nye brukere i gruppen må lære akronymer og meldingen kan ikke opprinnelig forstått. Flere tekster kan være nødvendig å avklare stenografi språket.

Advarsler

Ta deg tid til å be barn hva de forskjellige akronymer betyr som vises flere ganger i sine tekstmeldinger. Dette gjør det mulig å overvåke og ha tilsyn tekstmeldinger effektivt. Foreldre kan finne forkortede teksten beskjeder å være fremmed språk eller vrøvl hvis de ikke forstår SMS og akronymer.