Nnywellness.com

Hvor å slukke alt men Wi-Fi på en iPhone


Hvor å slukke alt men Wi-Fi på en iPhone

IPhone er som ordspråklig anda som er rolig og kjølig over vannflaten rasende Padling under. For å støtte dine behov og impulser, enheten stille men ustanselig bruker sin innebygd antenner for å søke etter tre typer trådløse signaler: Wi-Fi, mobilnettet og Bluetooth. Når du skal deaktivere din forskjellige iPhone-radioantenne, kan som på et flyselskap flight, eller ønsker å spare så mye batteri juice som mulig, du deaktivere dem samlet med en ren trykk. Med en annen kran, kan du deretter aktivere bare WiFi antennen, etter behov.

Instruksjoner

• Trykk "Innstillinger" på startsiden.

• Trykk på bryteren "Fly-modus" for å veksle det "On". Dette vil deaktivere alle dine trådløse funksjoner. Enheten vil vise et lite fly ikon på øvre venstre hjørne å minne deg på at denne innstillingen er aktiv.

• Trykk på bryteren "Wi-Fi for å veksle det"On". IPhone vil starte å søke etter tilgjengelige nettverk og liste dem under "Velg et nettverk." Se gjennom alternativene og deretter nettverket du ønsker å delta. Wi-Fi's radio-bølge-ikonet vises på enheten statuslinjen, ved siden av ikonet for fly.

Tips og advarsler

  • Du kan deaktivere trådløse signaler i i stedet for kollektivt. Trykk "Innstillinger", "Generelt", og deretter "Nettverk" veksle bryteren "Aktivere 3G" til "Off". Tilbake til hovedinnstillingene skjermen ved å trykke på "Settings" i øvre venstre hjørne. Trykk "Location Services" og "Bluetooth" igjen å veksle deres bytter til "Off".
  • I "Flymodus," kan ikke du sende eller motta e-post, telefonsamtaler og tekster, eller surfe på nettet eller utnytte skybaserte og elektroniske tjenester. Du kan ikke også bruker Bluetooth-tilbehør eller kringkaste din posisjon til ulike programmer, for eksempel "Kart." Du kan imidlertid arbeider med og nyte data, media og spill som du tidligere lagret på du enheten.
  • Med Wi-Fi bare aktivert, kan ikke du får tilgang til Internett men du samtaler, tekst eller chat med mindre du har programmer, for eksempel Skype eller TextNow, som lar deg gjøre følgende via Internett.