Nnywellness.com

Er det en Walkie Talkie App for iPhone?


Er det en Walkie Talkie App for iPhone?
Det er mange walkie talkie programmer tilgjengelig for iPhone. De fleste er ikke over $2, mens noen er helt gratis. Apps bruker et system som ligner på tekstmeldinger, bortsett fra istedet for sender tegndata, de sende talemeldinger. Hovedforskjellen mellom disse apps og en vanlig telefonsamtale er at apps ikke tillater toveiskommunikasjon samtidig. Brukere må ta dreier snakke og motta meldinger.

Grensesnitt

Til tross for estetisk forskjeller har apps samme grunnleggende brukergrensesnittet. Dette består av en talk-knappen, kalles en push å snakke, eller trykk for å snakke knappen. Dette emulerer funksjonaliteten til en ekte walkie talkie. Skyve og holde knappen registrerer en talemelding. Slippe knappen sender meldingen. Mottakeren hører det deretter og svarer på samme måte.

Funksjoner

Hver app har sitt eget sett med spesielle evner. Noen lar deg sende tekstmeldinger eller bilder tatt fra iPhone kameraet samtidig med walkie talkie kommunikasjonen. Noen programmer bruker funksjonen GPS bygd inn i iPhone for å vise plasseringen av personen du snakker til på kart. De fleste programmer loggføre alle samtaler du hadde, indikerer som du snakket med og når.

Begrensninger

Ulike walkie talkie apps er ikke kompatible. Dette betyr at brukerne trenger programmet installert på sin iPhone for å ha en samtale. Dette gjør det vanskelig å ha walkie talkie samtaler med folk du kjenner så fritt som en vanlig telefon eller tekst exchange og nødvendiggjør at du opprette forhånd med andre som app du skal bruke.

Personvern

Noen programmer kan alle med å sende deg en walkie talkie melding, avhengig av personverninnstillingene. På den andre enden av spekteret krever andre at alle brukere i en gruppe for å angi samme passord før programmet er aktivert. Når du installerer en walkie talkie app er det viktig å vurdere sin Personvernalternativer og velg innstillingen som passer for deg.