Nnywellness.com

Hvordan lage innendørs TV antenner


Hvordan lage innendørs TV antenner

Innendørs TV-antenner er nyttige for anledninger når regissert TV tjenesten er ikke tilgjengelig. For å gi et alternativ til kabel- eller satellitt-tjeneste, en innendørs antenne må være sterk nok til å oppdage lokale TV-signaler, hvorav mange er digital i naturen. Den gammeldagse løsningen å feste en kleshenger til TV kan endres for å opprette en bredbånd UHF innendørs antenne med en mottakende rekke opp til 60 miles, og evnen til å oppdage selv HDTV-signaler. Enkelt hengeren må være erstattet med fem, og endret med noen verktøy, men resultatene er en stabil retningsbestemt antenne som kan kobles med din TV bruker ofte funnet coaxial-kabler.

Instruksjoner

• Forberede ledningen hengere for samlingen. Klipp den sammenføyde delen av hengere og deretter rette hengere i lange deler. Skjær fire hengere i åtte 14-tommers deler. Fjerne to inches av belegg i Center, bruker sandpapir.

• Mark peker på treet for å koble ledninger og skru. Markere punkter 2 inches fra toppen av treet, plasserer punktene 2 inches hverandre horisontalt, sentrert rundt 4-tommers bredden av styret. Merk en annen to poeng 5 3/4 inches fra toppen, og gjenta merkingen to ganger mer på 5 3/4-tommers intervaller for totalt fire sett.

• Ta en av de to gjenværende lange lengder av hengeren wire og plassere et tips av ledningen på øvre høyre hjørne av styret, vinklet til den andre kryss plassert på den venstre halvdelen av styret. I vinkel, bøye du ledningen med Tanga slik at det fortsetter over hele linja til fjerde merke på høyre side. Kutte ledningen som den krysser kanten av brettet. Bruke bøyd ledningen som en form for bøying andre lange ledningen på samme figur. Rydde bort wire belegget på den bøyde delen av ledningen, og en 1-tommers området ligger i sentrum av ledningen.

• Bøy åtte 14-tommers ledningene på sentrum i form av en "V" slik at kabelendene 3 inches hverandre.

• Plasser en vaskemaskin på en skrue og legger ved én av delene "V" av wire til styret på øvre høyre mark under vaskemaskinen, stikker ut til siden på en 90-graders vinkel. Sted på slutten av en lang ledning delen under delen "V" på samme sted som bøyd, slik at de strippede områdene av wire berører. Skru dem trygt til styret.

• Koble de resterende "V" delene av wire til styret, hver peker 90 til side med alle tilkoblede deler sikret med strippet ledninger; gjentatt forbindelser med andre lange ledningen. Lengre ledninger vil krysse i midten av brettet lage to "X" figurer. Pakk elektriske tape på to "X" points for isolasjon av to ledninger fra hverandre.

• Fest balanseringsledd strippet området ledninger i midten av styret ene enden av balanseringsledd som er knyttet til hver ledning. Balanseringsledd er en UHF/VHF transformator og konverterer signaler mottatt av antennen til en som kan brukes av coaxial-kabler som er koblet til en TV.

Tips og advarsler

  • En gang koplet, flytte antennen om rommet for å finne beste signalstyrken tilgjengelig.