Nnywellness.com

1946 Dodge Truck spesifikasjoner


1946 Dodge Truck spesifikasjoner

1946 Dodge lastebilen var kjent som «Power vognen.» Basert på den 3/4-tonns lastebils chassis, kom den med en sivil cab og en 8-fots Last-boksen. Den grunnleggende modellen av makt vognen ble solgt til 1968 med ulike engineering og styling forbedringer gjennom årene. Nye føderale lette lastebil sikkerhetsforskrifter ble satt i kraft i 1968, tvinge Chrysler å avslutte salget av makt vognen i USA.

Motor og girkasse

Power vognen inneholdt en 94-hestekrefter, 230 kubikk-tommers flatskjerm-hodet seks motor. Den inneholdt en gulvet montert to hastigheter overføring sak og en firetrinns manuell girkasse med en dual-power takeoff sendt strøm på forsiden og baksiden av lastebilen. Bakakselen var begrenset til en 5.83 eller en 4.89 endelige stasjonen forholdet i lastebilens differensial. Det var 50 mph på motorveien.

Eksteriør

Power Vognens brutto bilens vekt var 8,700 pounds, og det maksimum payload var 3000 pounds. Det Red på 126-tommers hjul base med 9,00-16 åtte-ply gården dekk som var montert på 16-av-6.50-tommers fem-stud hjul. Boksen var 4,5 fot bred, 20 inches dypt og 8 fot lang, som var større og dypere enn andre kjøretøy samtidig.

Produksjon

Power vognen var en av de to første produsert fire hjul-stasjonen bilene tilgjengelig for allmennheten. Inntil da hadde vært kjøretøy med firehjulstrekk for kommersielle og militært bruk. Dodge lastebilen ble gjort å bære og haling tunge belastninger og gi makt i vanskelige kjøring områder. Opprinnelig var det skal kalles den "gården verktøy Truck." Når salg begynte i mars i 1946, hadde det blitt sluttført som "Power vognen."