Nnywellness.com

Guide til å ta undersjøisk bilder med et digitalt kamera


Guide til å ta undersjøisk bilder med et digitalt kamera

Undervannsfotografering pleide å være eksklusiv provinsen beste profesjonelle fotografer. Det var før dagene av vanntett og digitale kameraer. I dag kan du ta digitale bilder med et undervannskamera som oppretter minner som varer i årevis. Selv om du ikke har en spesialisert Undervanns digitalkamera, kan du bruke en vanntett sak for et digitalt kamera som lar deg bruke den under vann uten frykt for skade.

Nær

Du kan svømme rundt i vannet og en fisk eller en korall arrangement vil fange øyet. Det ser bra for deg, så du pek og skyt. Når du ser på bildet, men er det kornete og mørkt. Sjansene er at du ikke får nær nok til å gjøre bildet rettferdighet. Få så nært som mulig, samtidig som din egen sikkerhet en prioritet, for å få de beste undervanns bildene med et digitalt kamera. Vanligvis må du få så nær som 5 fot motivet. Hvis du er lenger enn 10 fot bort, vil bildet sannsynligvis ikke komme ut slik du håpet.

Skyte opp

Den beste måten å ta et bilde i vannet er å skyte på den. Hvis du skyter, skal gjenstand for bildet vises størrelsen du så det i vannet eller kanskje enda litt større. Hvis du skyter på emnet, det vil se mindre, noen ganger mye mindre. Ta deg tid når du er vurdere skutt. Det kan ta deg noen få sekunder å finne bildet du leter etter, men hvis du tar deg tid til å finne skudd du ønske mens skyting fra under emnet, vil du sannsynligvis få skudd du ønske.

Lykt

For å få de klareste bildene, må du bruke en vanntett strobe lys laget for bruk under vann. Noen amatørfotografer ikke klar over dette før de prøver å ta undersjøisk bilder og de kommer ut mørke og rotete. Det er andre velmenende undervanns fotografer som har strobe lys og glemmer du slår dem på når de er under vann. Igjen, dette vil resultere i feil. Men hvis du slår på strobe og komme nær motivet vil du produsere minneverdig skudd.