Nnywellness.com

Funksjonene i GMC Sierra


Funksjonene i GMC Sierra

GMC Sierra er en full størrelse plukke opp fra GM selskapet. Den kommer i V6 og V8 V8 hybridmodeller; 1500, Denali og Hybrid. Kjøretøyet har mange alternativer som varierer etter modell. Base veiledende pris er mellom $20,850 og $43,49, avhengig av modell.

Mekanisk

Sierra har en valgfri ekstra eksterne overføring oljekjøleren. Alle modellene har en valgfri motorblokken varmeapparatet samt en kraftig trailer pakke med integrert bremsekontroll. Motorblokken varmeovner er nyttige i kaldere klima. Sierra har også en valgfri skli plate pakke. Friksjonsplaten er nyttig for de kjører i ulendt terreng og beskytter bunnen av bilen.

Interiør

Læret steering hjul og kontroller på rattet montert radio er tilgjengelig. En bakrute munnstykke for avrimingssystem er et anbefalt alternativ. Det er også et alternativ for et Les makt vindu. Dessverre kan makt bakruten ikke brukes med bakvinduet munnstykke for avrimingssystem.

Underholdning

Mens en AM / FM stereo er standard, mange andre stereo alternativer finnes. MP3 CD, USB port og i dash CD-veksler med DVD-spiller er også valgfrie. Sierra kan også ha en berøring skjermen navigasjonssystem. I tillegg er en underholdningspakke tilgjengelig sammen med oppgradert Bose-høyttalere. XM satellittradio er valgfritt med Bluetooth for mobiltelefoner og Onstar.