Nnywellness.com

Hvordan kan jeg ta tilbake den opprinnelige farge malingen i bilen min?


Hvis din billakk falmet og kjedelig, er det fortsatt håp for det, spesielt hvis det er en eldre maling jobb som ikke har en klarlakk. Over tid, billakk oxidizes fra eksponering for sollys og blir ripete og skitne fra elementene. Selv om bilen har en klarlakk, kan det hende du kan gjenopprette mye av sin glans, så lenge klarlakken ikke har brennes eller sprakk.

Materialer som trengs

Hvis lakken er sterkt falmet, kan det fortsatt være mulig å gjenopprette mye av malingen opprinnelige glans. For å få de beste resultatene, må en rubbing compound, som er en type som er enn vanlig voks, en polering sammensatte og en voks gi maling dyp glans og beskytte det fra delene. Du trenger også en høyhastighets buffer eller minst en billig orbital buffer fra en auto deler butikken.

Prosessen

Det første trinnet i å gjenopprette lakken er å grundig vaske bilen. Tørke den med en ren, lofri håndkle. Arbeid på ett panel av gangen. Gjelder en del av rubbing compound puten i bufferen og bilen og smøre sammensatt rundt på maling. Start bufferen og buff maling til rubbing compound er borte. Ikke Trykk for hard hvis du bruker en høyhastighets buffer eller fungere på ett område for mye, som du kan brenne gjennom maling. Når du har gått over hele bilen med rubbing compound, bytte til en ny, ren pad og buff bilen på samme måte med den polering sammensatte, arbeider på ett område om gangen. Dette bør fjerne en masse virvel merkene av rubbing compound. Du kan tilbringe mye tid polering, og jo mer tid du tilbringer bedre malingen vil se. Bare være forsiktig med å brenne gjennom malingen. Etter den polering er gjort, voks hele bilen med en høy finish voks å gi den et beskyttende glans.

Retusjere riper og Chips

Når bilen er vokset, bruke en flaske finpusse maling og en liten pensel til å dekke opp noen små riper eller chips. Touch-ups vil være synlig på nær undersøkelse, men raskt vil gli rett i.

Bevare den restaurerte maling jobben

Nå som du har gått til bryet med å gjenopprette bilens lakk, holde seg bra ved å vaske det regelmessig og deretter voksing det hver tre-fire måneder. Som skal hindre deg fra å måtte gå gjennom prosessen med å gjenopprette maling igjen.