Nnywellness.com

Hvordan fjerne den forside demper skivene på en 2001 Honda Civic


Den fremre demper skivene på en 2001 Honda Civic, ellers kjent som den harmoniske belastningsfordeling, sikres til veivakselen med en enkelt 19mm bolt. Den harmoniske belastningsfordeling brukes til dempe harmonisk vibrasjonene skyldes spinning litt ubalansert delene i motoren. Balanserer avbryter ut det meste av vibrasjon. Uten den harmoniske belastningsfordeling, slitasje på lagrene og mange eksterne komponenter vil bli akselerert.

Instruksjoner

• Løft foran bilen med gulvet jack og støtte det med jack står. Fjern førerens side hjulet med 1/2-inch stasjonen luften gevær eller lug skiftenøkkel, som er tilgjengelig.

• Fjern indre splash skjold for å få tilgang til forsiden av motoren. Vil se etter plast trim festene sikre splash skjold til fender. Sette inn skrutrekkeren og press dem fjerne skjerme.

• Løsne spenningen på belter fra under panseret ved hjelp av den aktuelle kontakten. Løsne boltene i tilbehør som Dynamo og servostyring så de kan være svinges i fra belter, gjør det mulig å fjerne belter fra veivakselen.

• Fjerne stor center 19mm bolten harmonisk belastningsfordeling. Bolten er svært stramt - rundt 180 fot lbs. av dreiemoment, så er det noen metoder tilgjengelig for å fjerne dette. Først og mest praktiske bruk av 1/2-inch stasjonen luften gevær og en 19mm kontakt. Hvis en luftkanon ikke er tilgjengelig, vil lang bryterstangen med filtypen lenge støttet med et metall pipe for innflytelse forsterkning være nødvendig. Bolten må fjernes mot klokken.

• Fjerne den harmoniske belastningsfordeling ved å trekke det av. Hvis det ikke kommer lett, kan du bruke hjulet puller.