Nnywellness.com

Horisontal utgang Transistor problemer på en Panasonic TV


Horisontal utgang transistoren er funnet i Panasonic TV som bruker bilderør teknologi. VARME er en del av en større krets som inkluderer flyback transformatoren. Når bryteren shorts ut, stopper TV arbeider. For å forstå horisontal utgang transistor problemer på en Panasonic TV, må du vite litt mer om dette elementet og hvorfor aktuelle saker kan bli kronisk.

Flyback transformator

VARME er et element som fungerer med flyback transformatoren. Forståelsen vil transformator leker hjelpe forklare hvorfor HOT er så viktig. Flyback transformatoren konverterer energi for Panasonic TV med katoden ray tubes. Flyback tar energi på en bølgelengde og lager den flere kraftfull. Dette er nødvendig fordi det tar mer energi enn spenningen fra stikkontakten opprette bildet du ser i skjermbildet Panasonic. Flyback konverterer det lite bit av gjeldende slik at det er nok strøm til å kjøre TV.

Horisontal utgang Transistor

The HOT er en bryter som danner en krets mellom forskjellige elementer av flyback transformatoren, spesielt primært svingete og vannrette åk. Denne bryteren slår av og på via et signal. Når bryteren er på, stien er ferdig og flyback er aktiv. Når signaliserte bryteren deaktiverer, krets banen er knust og flyback slutter å fungere. Når en varm bryter shorts ut, flyback klarer og TV har ikke nok strøm.

Kronisk feil

Det er ikke uvanlig å ha varme problemer blir kronisk. Med andre ord, bryteren fortsetter å kort ut og du måtte holde erstatte den. Det er ikke alltid en enkle svar på hvorfor en Panasonic TV kan utvikle HOT bryteren problemer. Det har ofte å gjøre med en annen del i TV. Siden bryteren og flyback transformator arbeidet sammen er sistnevnte one sannsynlige årsaken. En kort sted innenfor transformatoren forårsaker kretsen som krysser over bryteren for varmt eller for svak og horisontale utgang transistor shorts ut.

Betraktninger

Det er mulig at horisontal utgang transistoren er bare gamle. Men er bryteren HOT del av et større system i settet. Ideelt når du erstatter bryteren, erstatter du andre elementer for å unngå shorting ut din ny del. Dette omfatter erstatte flyback transformatoren samtidig. Hvis du erstatter alle deler på en gang, eliminere du risikoen for flere turer til verksted og mer reparasjonsomkostningene.