Nnywellness.com

Hvordan å laste et operativsystem på en iPhone


Hvordan å laste et operativsystem på en iPhone

IPhone OS, eller operativsystemet er programvaren som danner ryggraden i alle iPhone funksjoner, som Windows gjør for en datamaskin. Når disse filene er skadet, kan iPhone oppstå alvorlige feil; Dette kan skade både din erfaring og sikkerheten for dine personlige data. Heldigvis er omlasting iOS en enkel prosess. For å gjøre det, må du koble iPhone til datamaskinen og bruke iTunes til å gjenopprette. Du kan enten gjenopprette iPhone fra en sikkerhetskopi eller du kan definere det som en helt ny telefon.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med USB docking kabel. Hvis det ikke åpnes automatisk, åpner du iTunes.

• Velg Iphone's navn under "Enheter" til venstre i iTunes-vinduet. Sammendragssiden vises.

• Klikk på "Gjenopprett" i midten av hovedsiden. Velge å sikkerhetskopiere iPhone, og godtar vilkårene og bekrefte at du ønsker å gjenopprette. Gjenopprettelsen kan ta flere minutter. La iPhone tilkoblet hele tiden. Når gjenopprettingen er fullført, vises en skjerm som tilbyr installasjonsalternativer i hovedvinduet iTunes-vinduet.

• Velge å sette opp din iPhone som en ny telefon, eller velg en sikkerhetskopi fra rullegardinmenyen skal brukes for oppsettet. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Hvis du setter opp iPhone som en ny telefon, må du gi den og justere synkroniseringsinnstillinger som du gjorde da du fikk den. Hvis du oppretter fra en sikkerhetskopi, trenger du ikke å foreta ytterligere justeringer.

• La iPhone koblet til datamaskinen før synkronisering er fullført. Hvis du kobler iPhone før iTunes forteller deg det er OK å koble, du vil skade telefonens OS igjen og må utføre en gjenoppretting.

Tips og advarsler

  • Unngå tukling med iPhone OS, siden dette kan føre til alvorlige, ubotelig skade.