Nnywellness.com

Hvordan du bruker iPhone 3Gs utenlands


Hvis du kjøpte en Apple iPhone 3Gs fra AT & T, den eneste amerikansk offisielt tilby enheten for salg, det kommer programmert eller "låst" til AT & T-nettverket. Hvis du har allerede ulåst iPhone 3Gs eller kjøpt en ulåst ettermarkedet en, er det mulig å sette inn en annen transportørens SIM-kortet inn i den. Sett inn et fremmed SIM-kort i din låst iPhone 3Gs å bruk den når du reiser utenlands.

Instruksjoner

• Kjøpe et SIM-kort fra en utenlandsk operatør. I motsetning til mobiltelefon leverandører i USA krever ikke i det store flertallet av utlandet at du signere en serviceavtale eller selv kjøpe en telefon for å bruke deres tjeneste.

• Sette inn en skarp gjenstand, en pin, nål eller utbrettet binders virker best - i det lille hullet på iPhone 3Gs. presse innover til pop SIM card skuffen ut, så fjerne eksisterende SIM-kortet fra iPhone. Legg det til side og lagre det dersom du ønsker å bruke den igjen senere.

• Erstatte eksisterende SIM med nye SIM, legge den med forsiden ned i skuffen. Sett skuffen på toppen av iPhone 3Gs, og skyv den inn telefonens kroppen.

• Vent til iPhone 3Gs å gjenkjenne SIM. Du vet dette skjer når nye transportørens navnet vises i øvre venstre hjørne av skjermen til enheten. Du kan nå begynne å bruke din iPhone 3Gs utenlands.

Tips og advarsler

  • Selv om det er mulig å oppgradere iPhone å bruke utenlands, emner gjør så du til internasjonale roaming-avgifter, som kan være ublu hvis du bruker telefonen ofte mens i utlandet. Likevel, hvis din iPhone 3Gs ikke er låst, dette er det eneste alternativet for bruk av utlandet. Legge til internasjonal yrke i planen, ringe 611 fra din iPhone 3Gs og trykk "0" til å snakke med en operatør.
  • Ikke låse opp iPhone 3Gs hvis det ikke allerede ulåst, og betaler ikke noen andre til å gjøre det. Selv om det er ikke noe teknisk ulovlig om å låse opp, det tomrom Apples enheten garanti og bryter din AT & T servicekontrakt, som kan resultere i din tapende på & service og måtte betale en oppsigelse avgift hvis AT & T oppdager du har ulåst iPhone.